ne viđamo ih često

Jedan su od naših najdugovječnijih parova, no njihovih zajedničkih fotografija jako je malo, a ovo je jedna od njih!

Vanna Vanna Tomislav Kristo/Cropix 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna i Andrija Vrdoljak, 2012. godina Vanna i kćer Jana - 2 Vanna i Andrija Vrdoljak sa sinom Lukom i kćeri Janom Vanna i Andrija Vrdoljak sa sinom Lukom i kćeri Janom Vanna u šetnji s unučicom - 1 Vanna u šetnji s unučicom - 2 Vanna i Andrija Vrdoljak Vanna i Andrija Vrdoljak - 2 Vanna i Andrija Vrdoljak - 1 Vanna i Andrija Vrdoljak - 3 +9 Vanna i Andrija Vrdoljak - 4 Galerija

Vanna je od 1998. godine u braku s producentom Andrijom Vrdoljakom, a sada je osvanula njihova rijetka zajednička fotografija.

Naša glazbena diva Ivana Vrdoljak Vanna i filmski producent Andrija Vrdoljak jedan su od najdugovječnijih domaćih parova, no nemamo ih često priliku vidjeti skupa.

Sada je osvanula njihova zajednička fotografija iz 2012. godine, a jedne svečanosti u Zagrebu, na koji su oboje došli dotjerani u skladu s prigodom, a možete je pogledati u galeriji.

Par se upoznao dok je Vrdoljak još bio u braku s profesoricom engleskog jezika Majom Breitenfeld, s kojom je dobio dvoje djece i od koje se nedugo nakon fatalnog susreta s Vannom razveo.

Vanna i Andrija vjenčali su se 18. travnja 1998. godine i zajedno su dobili dvoje djece, sina Luku (27) i kćer Janu (23).

Njihov sin je prošle godine postao i otac, a Andrija je za medije otkrio da su dobili unučicu.

Nije poznato tko je mama djevojčice, a samozatajnog Luku već godinama nismo imali priliku vidjeti, dok se Jana povremeno pojavljuje u javnosti s mamom Vannom.

Pogledaji ovo Vanna Vrdoljak Zanimljivosti Mnogi ne znaju da naša Vanna ima sestru koja je također jako uspješna, ali na drugom području, evo tko je ona i čime se bavi!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek - 5 Salma Hayek - 1 +25 Salma Hayek - 2 Nekad i sad Salma Hayek kao od majke rođena: Pohvalila se fotografijama na kojima se gola valja po krevetu!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović s mamom Katarinom Anamarija Asanović s mamom Katarinom Anamarija i Antonijo Asanović s mamom Katarinom Aljoša, Anamarija i Katarina Asanović +30 Anamarija Asanović Celebrity Anamarija Asanović objavila je fotografiju s mamom, koju rijetko viđamo, a o braku njezinih roditelja već godinama kruže nagađanja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene