kći legendarnog Vatrenog

Anamarija Asanović objavila je fotografiju s mamom, koju rijetko viđamo, a o braku njezinih roditelja već godinama kruže nagađanja!

Anamarija Asanović Anamarija Asanović Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović s mamom Katarinom Anamarija Asanović s mamom Katarinom Anamarija i Antonijo Asanović s mamom Katarinom Aljoša, Anamarija i Katarina Asanović Anamarija Asanović In Magazin: Anamarija Asanović - 3 In Magazin: Anamarija Asanović - 6 Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović +24 In Magazin: Anamarija Asanović - 3 Galerija

Anamarija Asanović čestitala je rođendan mami Katarini Marasović uz njihovu staru zajedničku fotografiju.

Splitska dizajnerica Anamarija Asanović na društvenim mrežama je čestitala rođendan svojoj mami Katarini Marasović.

Tim je povodom objavila njihovu staru fotografiju uz koju je napisala: "Sretan rođendan mami mojoj". Dodala je i emotikon srca te pjesmu Olivera Dragojevića "Majko".

Fotografiju pogledajte u galeriji, gdje možete vidjeti i kako Katarina izgleda danas.

Pogledaji ovo In Magazin: Anamarija Asanović - 6 inMagazin Anamarija Asanović prvi put progovorila o ljubavi s poduzetnikom iz Zadra: ''Napokon sam našla nekoga tko me usrećuje''

Anamarijin otac je legendarni Vatreni Aljoša Asanović, a brak njezinih roditelja već godinama intrigira javnost.

Naime, par se vjenčao 1988. godine, a osim Anamarije, imaju i sina Antonija, koji je očeva slika i prilika, a također je i nogometaš.

O krahu njihova braka počelo se pisati 2017. godine, kada je Katarina vratila svoje djevojačko prezime na društvenim mrežama. Usto, domaći su mediji izvijestili da se Aljoša iselio iz njihova zajedničkog doma na Marjanu i da su za to razlog nepomirljive razlike.

Aljoša i Katarina nisu se o tome oglašavali, te su zbog djece ostali u korektnim odnosima i oboje su se pojavljivali na obiteljskim događanjima, poput krštenja njihove unuke Zorke i otvorenja butika njihove kćeri, a nagađa se i da nikada nisu službeno okončali svoj brak razvodom.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Barišić Vladimir Tintor i Nika Barišić Domagoj Ivanković i Nika Barišić Domagoj Ivanković i Nika Barišić +18 Nika Barišić Celebrity Lara iz Kumova o najtežem trenutku na snimanju serije: "Baš me shrvalo, suze su vrcale!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll Ivana Knoll +25 Ivana Knoll Celebrity Knoll u donjem rublju pokazala besprijekornu figuru, no sjena je odala da se malo zaigrala u fotošopu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene