Njena prva velika uloga

Lara iz Kumova o najtežem trenutku na snimanju serije: "Baš me shrvalo, suze su vrcale!"

Nika Barišić Nika Barišić Nova TV 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Barišić Vladimir Tintor i Nika Barišić Domagoj Ivanković i Nika Barišić Domagoj Ivanković i Nika Barišić Nika Barišić Nika Barišić na Instagramu - 2 Nika Barišić na Instagramu - 1 Nika Barišić, Momčilo Otašević Nika Barišić Nika Barišić +12 Nika Barišić Galerija

Niku Barišić serija Kumovi vinula je u zvijezde, donijela joj je i puno više od slave, a kraj snimanja nije joj nimalo lako pao.

Hit-serija "Kumovi" drugu godinu zaredom u finalnoj je utrci za Zlatni studio u kategoriji TV serija.

Osebujni stanovnici Zaglava i njihove zgode osvojili su srca brojnih gledatelja, a koliko ovakva priznanja znače glumcima iz serije, otkrila nam je Nika Barišić, koju gledamo u ulozi Lare Gotovac.

"Pa, mislim da je biti nagrađen za svoj rad svakako nešto čemu se veselim. Bilo to u obliku Zlatnog studija ili nekog komentara, poruke, zaustavljanja na ulici itd. Svakako sam ponosna na nas!", kaže Nika.

Kumovi su najgledanija domaća serija, a Nika priznaje da nije očekivala tako veliki uspjeh serije.

"Ne, mislim da nije nitko to očekivao baš ovoliko... A to što je postala toliko popularna je jednostavno rezultat toga da se sve poklopilo - od pisaca, glumaca, odnosno svih ljudi koji su i ispred i iza kamere", ističe.

Gledate li Kumove?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Niku su "Kumovi" vinuli u zvijezde, a donijeli su joj i puno više od slave.

"Ja se nekako osjećam da sam odrasla na Kumovim. Je to zapravo bilo dvije i pol godine, ali obzirom da je mi je prvi projekt i da je tako intenzivan ja sam se već nakon prve sezone osjećala kao da sam puno toga naučila... Kamoli sad!", priča.

Krajem prošle godine završeno je snimanje serije, što Niki i ostatku ekipe nije nimalo lako palo.

"Užasno mi je teško palo. Na kraju snimanja sam bila toliko umorna da zadnjih dva mjeseca nisam ni razmšsljala o tome kako će biti kad padne ta zadnja klapa, ali mogu reći da me baš shrvalo. Zadnju scenu smo snimali mi Gotovci i suze su vrcale tokom cijelog snimanja", otkrila nam je.

No s kolegama iz serije nastavila se družiti i izvan seta.

"Družimo se mi generalno i često se čujemo, ali najviše se vidim sa svojim 'kumama' Petrom Kraljev, Marinom Redžepovic, Jagodom Kumrić, Uršulom Najev i Olgom Pakalović", govori Nika.

Otkrila nam je i što gledatelji mogu očekivati od Lare u novoj sezoni serije, koja je ovog tjedna započela s emitiranjem.

"Pa Lara se stvarno jako promijenila od početka snimanja do sada, ove sezone ćete vidjeti Larinu emotivnu stranu", najavila je.

Upitali smo je i po čemu će pamtiti 2023. godinu.

"2023. ću pamtiti kao definitivno najizazovniju godinu do sada, ali najviše od svega pamtit ću ju po svojim kumama, ove godine smo se nekako najviše zbližile i da nije bilo njih bilo bi mi definitivno još puno gore", priznaje.

Na kraju nam je otkrila neke svoje planove za dalje.

"Imam neke kazališne projekte koji bi trebali izaći do 6. mjeseca, a jedan od tih projekata će se jako svidjeti gledateljima Kumova", tajanstveno je poručila.

Pogledaji ovo Vladimir Tintor Celebrity Iza zvijezde Kumova je godina za pamćenje, a sada je krenuo i u pohod na Ameriku: "Toliko mi je to nerealno i lijepo u isto vrijeme!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt i Ines de Ramon - 5 Brad Pitt i Ines de Ramon - 7 Brad Pitt i Ines de Ramon - 6 Brad Pitt i Ines de Ramon - 4 +25 Brad Pitt i Ines de Ramon - 3 Celebrity Već svi znaju da je ludo zaljubljen u nju, ali od nečeg se u javnosti i dalje strogo suzdržavaju

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Peter Bogdanovich - 1 Peter Bogdanovich - 2 Peter Bogdanovich - 3 Peter Bogdanovich - 4 +27 Peter Bogdanovich - 5 Zanimljivosti Oženio se sestrom bivše djevojke, a onda se dogodila tragedija čiji su detalji i danas pravi misterij

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene