Prezgodan je!

Naš mladi nogometaš slika je i preslika oca i bivšeg Vatrenog, a na prvi je pogled jasno zašto mu žene ne mogu odoljeti!

Antonio Asanović Antonio Asanović John Pavlish/PR 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Antonio Asanović Anamarija i Antonio Asanović Ana Zaninović, Anamarija Asanović i Lucija Zaninović Anamarija i Aljoša Asanović Aljoša i Anamarija Asanović - 5 Antonio Asanović (Foto: Instagram) - 8 Antonio Asanović (Foto: Instagram) - 7 Antonio Asanović (Foto: Instagram) - 6 Antonio Asanović (Foto: Instagram) - 5 Antonio Asanović (Foto: Instagram) - 3 +3 Antonio Asanović (Foto: Instagram) - 4 Galerija

Antonio Asanović sve više nalikuje na svog oca Aljošu Asanovića, u što su se mnogi mogli uvjeriti i na jednom događanju u Splitu gdje se pojavio u društvu sestre Anamarije Asanović.

Naš mladi nogometaš Antonio Asanović iz dana u dan sve više nalikuje na svog slavnog oca Aljošu Asanovića, a svojom pojavom mami sve više uzdaha pripadnica ljepšeg spola.

Pogledaj i ovo showbuzz Prava ljubav SEKSI ASANOVIĆEVA SNAHA Nasljednik legende ljubi pravu ljepoticu!

30-godišnji Antonio bio je gost jednog događanja u Splitu gdje se pojavio u bijeloj majici kratkih rukava i kratkim hlačama s džepovima, dok su do izražaja došle brojne tetovaže kojima je ukrasio svoje isklesano tijelo.

Na istom događanju bila je i njegova četiri godine starija sestra Anamarija Asanović s kojom je jako povezan i ne kriju koliko se dobro slažu, a njihove zajedničke fotografije često možemo vidjeti na društvenim mrežama.

Dok Anamarija uspješno plovi modnim vodama, brat Antonio je krenuo očevim stopama i uspješno se bavi nogometom, a trenutačno igra za HNK Šibenik na poziciji braniča.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) +18 Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Celebrity Franka Batelić i Vedran Ćorluka čekaju drugo dijete, pjevačica pokazala trbuščić, a poznato je i kada stiže prinova!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner +1 Kendall Jenner Zanimljivosti Video koji je u kratkom roku postao hit: Jedva se uvukla u tijesnu haljinu, ali na ono što je uslijedilo nije računala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene