Srebrni pir

Vanna rijetkom fotografijom sa suprugom obilježila 25. godišnjicu braka, a pogledajte kako su izgledali na svojem vjenčanju!

Vanna i Andrija Vrdoljak Vanna i Andrija Vrdoljak Damjan Tadic/Cropix 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna i Andrija Vrdoljak Vanna i Andrija Vrdoljak - 4 Vanna i Andrija Vrdoljak - 5 Vanna i Andrija Vrdoljak - 3 Vanna i Andrija Vrdoljak - 1 Vanna i Andrija Vrdoljak - 2 Vanna i Andrija Vrdoljak - 1 Vanna i Andrija Vrdoljak - 2 Vanna i Andrija Vrdoljak - 3 Vanna i Andrija Vrdoljak - 4 +4 Vanna i Andrija Vrdoljak - 5 Galerija

Ivana Vrdoljak Vanna na Instagramu je objavila rijetku fotografiju sa suprugom Andrijom Vrdoljakom povodom njihove 25. godišnjice braka.

Pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna već je 25 godina u sretnom braku s filmskim producentom Andrijom Vrdoljakom i par je sada proslavio svoj takozvani srebrni pir.

Pogledaj i ovo Vanna - 1 nešto potpuno novo Vanna je karijeru okrunila prepunom Arenom Zagreb, a sada najavljuje nešto novo klupskim spektaklom!

Vanna i Andrija vjenčali su se 18. travnja 1998. godine, a pjevačica je povodom godišnjice braka u svojim pričama na Instagramu objavila njihovu rijetku zajedničku fotografiju, koju možete pogledati u našoj galeriji.

Bračni par Vrdoljak zajedno ima 22-godišnju kćer Janu i 26-godišnjeg sina Luku, a Andrija iz prvog braka ima i kćer Doru, koja mu je prije nekoliko godina rodila i unuče.

U galeriji pogledajte i kako su Vanna i Andrija izgledali na svojem vjenčanju, a moglo bi vas iznenaditi koliko se ona malo promijenila u 25 godina.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Serija Kumovi - 1 Serija Kumovi - 2 Serija Kumovi - 3 Serija Kumovi - 4 +15 Serija Kumovi - 5 Preporuke Momčilo Otašević iskreno zaplakao na setu serije "Kumovi" zbog Ane Uršule Najev: "Nisu potrebne ni umjetne suze ni mentol"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 4 +27 Ivana Knoll - 7 Celebrity Knoll u bikiniju s tangama pokazala stražnjicu, optužili je za fotošop: ''Svaki guz svoju politiku vodi, jedan kao od brda odvaljen...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene