trenutak nabijen emocijama

Momčilo Otašević iskreno zaplakao na setu serije "Kumovi" zbog Ane Uršule Najev: "Nisu potrebne ni umjetne suze ni mentol"

Momčilo Otašević Momčilo Otašević Nova TV 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Serija Kumovi - 1 Serija Kumovi - 2 Serija Kumovi - 3 Serija Kumovi - 4 Serija Kumovi - 5 Serija Kumovi - 6 Serija Kumovi - 7 Serija Kumovi - 8 Serija Kumovi - 9 Glumci iz serije Kumovi +9 In Magazin: Kumovi i Zlatni studio - 7 Galerija

Ana Uršula Najev u seriji "Kumovi" izvela je pjesmu "Žute dunje" i rasplakala kolegu Momčila Otaševića.

Posljednja emitirana epizoda najgledanije domaće dramske serije "Kumovi" donijela je emotivno snažnu scenu koja je zasigurno naježila sve gledatelje.

Pogledaj i ovo Olga Pakalović snimljena u izlasku Vesna iz Kumova privatno njeguje potpuno drukčiji stil, u ovakvu je izdanju u seriji nećete vidjeti!

U njoj smo tako imali priliku vidjeti Lucinu (Ana Uršula Najev) izvedbu popularne pjesme "Žute dunje" koja je bila toliko snažna i nabijena strašću da Janko (Momčilo Otašević) nije mogao suspregnuti suze.

"Žute dunje za moga žutoga", najavila je pjesmu Luce i gledatelje ostavila bez daha svojim anđeoskim glasom.

"To je pjesma nabijena tolikim emotivnim nabojem da svaki put kad je čujem, suze same krenu. Nisu potrebne ni umjetne suze ni mentol", izjavio je Momčilo, koji je plakao tijekom svih snimljenih repeticija.

Scena je to ne samo dramaturški savršeno izvedena već i emotivno izrazito jaka jer sa sobom nosi cijelu lepezu stanja likova. Iako je serija "Kumovi" obojena humornim tonom koji svake večeri nasmijava i uveseljava gledatelje, postoje trenuci u priči kada glavni junaci doživljavaju i neke ozbiljnije emotivne krize, što je, naravno, dio životnosti kojom je prožeta serija.

Ta glazbena sekvenca vrlo je bitna za prikaz emocionalnog stanja u kojem se trenutačno nalaze likovi iz serije. Zlatan je u prekidu s Vedranom, Stipan je razočaran odnosom između njegove djece. Šima je razočarana načinom na koji su joj braća zabila nož u leđa, dok su Zvone i Anđela razdvojeni jer je Zvone otišao na služenje zatvorske kazne umjesto dide Akrapa. Stipan Macan organizirao je rođendansko slavlje za svoju novootkrivenu kćer Šimu kako bi taj čin označio njezino primanje u obitelj. Iako je to trebalo biti slavlje koje će povezati zaraćene strane, zabava je završila još većom zavadom.

"Savršena vokalna izvedba Uršule Najev popularnog sevdaha objedinjuje ovu emotivnu glazbenu sekvencu koja uključuje gotovo sve likove iz Zaglava i podcrtava njihovo emotivno stanje. Pjesmu je otpjevala uz gitarističku pratnju Petra Štroka. Pjesma je snimljena dok su se Uršula i gitarist Petar zagrijavali, odnosno isprobavali u studiju. Za vrijeme tonske probe dizajner zvuka Milan Čekić ih je snimao, dok su oni mislili da je u pitanju proba. Izvedba je odmah bila toliko organska, emotivna i točna da daljnje snimanje nije bilo potrebno. To je bio jedan od onih trenutaka kad se sve odmah čarobno poklopilo", kazao je Josip Žuvan, kreativni producent popularne serije Nove TV.

Nakon što se prethodno te večeri posvađao s ocem (Vladimir Tintor), koji mu je rekao da je zbog svih postupaka razočaranje obitelji, Janko čvrsto odlučuje promijeniti stil života i dokazati svima da nije nezreo. Kako će to uspjeti te hoće li ga Luce u tome poduprijeti, ne propustite doznati u idućim nastavcima serije!

Dok u odnosu Janka i Luce cvjetaju ruže, Vedrana (Jagoda Kumrić) i Zlatan (Konstantin Haag) proživljavaju pravi brodolom emocija. Saznanje da je Vedrana u braku s Elvisom (Davor Sabo) unijelo je razdor u njihovu vezu, a njezina opravdanja da je to samo brak na papiru kojim je željela pomoći prijatelju u nevolji Zlatanu nisu dovoljna. Vedrana ne posustaje u pokušajima spašavanja veze, a hoće li joj Zlatan ipak oprostiti ili je među njima zauvijek gotovo, tek ćemo doznati.

Seriju "Kumovi" pratite od ponedjeljka do petka od 21:15 na Novoj TV!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +26 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Celebrity Pogledajte kako su Vedran Ćorluka i sinčić komentirali zadnje izdanje Franke Batelić, snimka je urnebesna!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić +25 Lidija Bačić - 2 Celebrity Lidija Bačić priziva ljeto u bikiniju koji joj jedva pokriva bujne grudi, nekima je od samog prizora naglo zatoplilo

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene