poseban povod

Vanna uhvaćena u rijetkom izlasku sa suprugom, nakon 24 godine braka izgledaju zaljubljeno kao prvog dana!

Vanna - 1 Vanna - 1 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna - 1 Vanna - 3 +0 Vanna i Boytronic Galerija

Vanna i Andrija Vrdoljak proslavili su Valentinovo na koncertu Nine Badrić u Zagrebu, gdje su nasmijani pozirali fotografima.

Pjevačica Ivana Vrdoljak, poznatija kao Vanna, od 1998. godine u sretnom je braku s našim filmskim producentom Andrijom Vrdoljakom, no nemamo ih često priliku vidjeti zajedno u javnosti.

Sada su ih fotografi ulovili na koncertu Nine Badrić u dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu povodom Valentinova, a nasmijani supružnici na fotografiji izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana.

Bračni par Vrdoljak zajedno ima 21-godišnju kći Janu i 25-godišnjeg sina Luku, a Andrija iz prvog braka ima i kćer Doru, koja mu je prije nekoliko godina rodila i prvo unuče.

I dok se on tijekom godina dosta promijenio, za Vannu vrijeme kao da je stalo, a većinu karijere vjerna je i istoj frizuri. Kako su oboje izgledali prije, prisjetite se u našoj galeriji.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić (FOTO: Robert Anić/Pixsell) Sandra Bagarić (Foto: Goran Perešin) +0 Sandra Bagarić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Nekad i sad Nezaboravni dekolte naše operne dive teško je nadmašiti i nakon 15 godina, ovakav izrez stvarno se ne viđa često!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene