godinama se skrivala!

Vanna snimljena u izlasku s prekrasnom kćeri, koju ne vidimo često, ali kad se pojavi, sve osvaja svojom ljepotom!

Vanna i kćer Jana - 1 Vanna i kćer Jana - 1 PR 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna i kćer Jana - 2 Jana Vrdoljak i Vanna Vanna - 5 Vanna - 4 Ivana Vrdoljak Vanna i Andrija Vrdoljak - 3 Ivana Vrdoljak Vanna i Andrija Vrdoljak - 2 Ivan Vrdoljak Vanna i Andrija Vrdoljak - 1 Vanna Vanna i Andrija Vrdoljak - 1 Vanna i Andrija Vrdoljak - 4 +11 Vanna i Andrija Vrdoljak - 2 Galerija

Ivana Vrdoljak Vanna stigla je na premijeru novog nastavka Indiane Jonesa sa svojom kćerkom Janom Vrdoljak koja je njena prava preslika, evo kako su se sredile za ovaj event.

Naša pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna stigla je na premijeru novog nastavka Indiana Jonesa sa svojom prelijepom kćerkom Janom Vrdoljak.

Mama i kći za ovu su se prigodu posebno sredile, a odmah na prvu vidljivo je da je Jana prava mamina preslika. Plave kose i očiju, Jana je zablistala i u kratkoj crnoj haljini koju je kombinirala uz visoke crne čizme i bijelu torbicu, a Vanna je nosila crnu lepršavu haljinu i sandale sive boje.

Zajedno su nasmijane pozirale za fotgorafe ispred plakata, a fotografiju možete pogledati u našoj galeriji.

Inače, Vanna je kćer dobila s našim filmskim producentom Andrijom Vrdoljakom, s kojim ima i 26-godišnjeg sina Luku, a par je u sretnom braku od 1998. godine. U ožujku ove godine Jana je proslavila 22. rođendan, a ova ljepotica s godinama sve više liči na svoju poznatu mamu.

Suprug Andrija iz prvog braka ima i kćer Doru, koja mu je prije nekoliko godina rodila i prvo unuče.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Peta Wilson kao Nikita - 2 Peta Wilson - 1 Peta Wilson - 2 Peta Wilson - 3 +8 Peta Wilson Nekad i sad Svi je pamte kao fatalnu plavušu Nikitu, a evo kako izgleda 22 godine nakon što je snimljena posljednja epizoda te hit-serije!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 1 +25 Salma Hayek - 1 Celebrity Salma Hayek objavila potpuno gole fotografije iz saune, raskošne obline kojima se hvali sakrila je samo ručnikom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene