Kakva figura!

Salma Hayek objavila potpuno gole fotografije iz saune, raskošne obline kojima se hvali sakrila je samo ručnikom!

Salma Hayek - 5 Salma Hayek - 5 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 1 Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek - 1 +19 Salma Hayek - 2 Galerija

Salma Hayek javila se fotografijama iz saune, u kojoj je bila potpuno gola, a grudi i intimne dijelove sakrila je tek ručnikom.

Seksepilna glumica Salma Hayek i s 56 godina bez problema zavodi muškarce diljem svijeta, a novom fotografijom na Instagramu rasplamsala je strasti po društvenim mrežama.

Salma se pohvalila fotografijama iz saune, u kojoj je ležala gola, a svoje grudi i najintimnije dijelove sakrila je tek bijelim ručnicima. Svi koji su vidjeli fotografije nisu se mogli nadiviti Salminoj prirodnoj ljepoti i besprijekornoj figuri koju ima u šestom desetljeću života.

''Prihvaćam iscjeliteljsku moć saune i znojim stres'', napisala je u opisu Hayek.

''Evo kako slomiti internet'', napisao je jedan od obožavatelja, a drugi su se također nadovezali: ''I ona će napuniti 57 godina ovog rujna…'', ''Pa kakvo savršenstvo, ljubomorna sam.''

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Glumica se inače svojim atributima često hvali i na Instagramu, gdje je milijuni obožavatelja obasipaju komplimentima na račun izgleda, a u šestom desetljeću nosi i titulu seks-bombe.

Od 2009. godine Salma je u sretnom braku s francuskim biznismeom François-Henrijem Pinaultom, s kojim ima i 14-godišnju kćer Valentinu Palomu Pinault.

Glumačku karijeru započela je krajem osamdesetih, kada je u rodnom Meksiku dobila ulogu u telenoveli "Teresa", a Hollywood je osvojila 1995. u filmu "Desperado", nakon čega je njezina karijera doživjela uspon, a dobila je i svoju zvijezdu na Holivudskoj stazi slavnih.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Rimac - 6 Josipa Rimac - 1 Josipa Rimac - 4 Josipa Rimac - 2 +14 Josipa Rimac - 5 Celebrity Josipa Rimac prvi put u javnosti nakon udaje za bivšeg agenta SOA-e, osmijeh s lica nije skidala unatoč mjestu na koje je dolazila

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Peta Wilson kao Nikita - 2 Peta Wilson - 1 Peta Wilson - 2 Peta Wilson - 3 +8 Peta Wilson Nekad i sad Svi je pamte kao fatalnu plavušu Nikitu, a evo kako izgleda 22 godine nakon što je snimljena posljednja epizoda te hit-serije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene