instagram vs. stvarnost

Nakon kritika zbog fotošopa i filtera, bujna ljepotica pokazala kako izgleda u stvarnosti: "Brojim nove sijede i bore"

Salma Hayek Salma Hayek Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek - 1 Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek - 5 Salma Hayek Salma Hayek - 1 +9 Salma Hayek Galerija

Salma Hayek objavila je na svom profilu na Instagramu fotografiju na kojoj ponosno pozira bez šminke.

Holivudska glumica Salma Hayek nedavno je podigla prašinu i to fotografijom koju je podijelila na svom profilu na Instagramu, a njezini obožavatelji su zaključili da je neprepoznatljiva zbog filtera i fotošopa kojima ju je uredila.

56-godišnja Salma, koji slovi kao jedna od najljepših glumica, sada je odlučila pak objaviti fotografiju na kojoj pozira bez trunke šminke na licu i sa sijedom kosom.

"Ja kad se probudim i brojim koliko se novih sijedih i bora pojavilo", napisala je uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

"Prekrasna si", "Hvala što si ovo podijelila s nama. Pomaže nam da shvatimo da i najljepše na ovom svijetu stare", "Šališ se? Ti se savršena", "I ti si ljudsko biće i to prekrasno. Hvala ti", "Savršena si", "Prirodna ljepote ne nestaje", "I dalje si lijepa", poručili su joj obožavatelji u komentarima nakon toga.

Salma se u javnosti najčešće pojavljuje besprijekorno dotjerana, s kompletnom šminkom na licu i glamuroznim kreacijama kojima ističe bujni dekolte, pa je njezin novi potez sve oduševio.

Glumica se inače svojim atributima često hvali i na Instagramu gdje je milijuni obožavatelja obasipaju komplimentima na račun izgleda, a u šestom desetljeću nosi i titulu seks-bombe.

Od 2009. godine Salma je u sretnom braku s francuskim biznismeom Françoisom-Henrijem Pinaultom s kojim ima i 14-godišnju kći Valentinu Palomu Pinault.

Glumačku karijeru započela je krajem osamdesetih, kada je u rodnom Meksiku dobila ulogu u telenoveli "Teresa", a Hollywood je osvojila 1995. u filmu "Desperado" nakon čega je njezina karijera doživjela uspon, a dobila je i svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Jenna Jameson i Jessi Lawless - 1 Jenna Jameson i Jessi Lawless - 2 Jenna Jameson i Jessi Lawless Jenna Jameson i Jessi Lawless +21 Jenna Jameson - 11 Celebrity Plavuša za kojom su patili muškarci diljem svijeta udala se za ženu, kaže da je sa suprotnim spolom ranije bila samo zbog jednog razloga!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 3 +25 Sonja Kovač - 2 Celebrity Sonja Kovač zatražila je pomoć u odabiru badića, no prizori njezinih raskošnih oblina otežali su odluku vjernim pratiteljima!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene