Koji je vama bolji?

Sonja Kovač zatražila je pomoć u odabiru badića, no prizori njezinih raskošnih oblina otežali su odluku vjernim pratiteljima!

Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 3 +19 Sonja Kovač - 1 Galerija

Sonja Kovač ovih dana uživa u Positanu, odakle se javila tisućama svojih pratitelja na Instagramu.

Domaća influencerica Sonja Kovač uživa na odmoru u talijanskom Positanu, koje slovi kao jedno od omiljenih destinacija svjetskih zvijezda, a time se pohvalila svojim pratiteljima na profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač - 8 ''ajme kako sjajiš!'' Trudna Sonja Kovač otkrila čega se poželjela kad je hrana u pitanju: ''Dosta mi je više, daj nešto konkretno!''

Sonja je podijelila fotografije na kojima pozira u badićima, a u dvobojnom zeleno-plavom modelu naglasila je bujni dekolte, s kojeg nije lako skinuti pogled.

"Zeleno-plavi ili crveno-rozi?" upitala je za mišljenje obožavatelje koji ju vjerno prate.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Top", "I onda kada nekoga srce opali, pitaju se ljudi od čega... Neka nama naše drage Sonje i njezina prekrasnoga osmijeha", "Dobra i još bolja", Wow", "Prvi mi je draži, nekako otvoreniji, dolazi do izražaja", "Ikona balkanska'', "Divna si", dio je komentara koje je dobila.

Koji vam je badić bolji?

  • Prvi
  • Drugi

Ukupno glasova:

Sonja se prvotno proslavila kao glumica u seriji "Zauvijek susjedi", a otkako se ostvarila kao influencerica, živi život kao iz bajke. Putuje svijetom, pozivaju je na prestižne modne događaje, dizajneri joj poklanjaju odjeću, a vodeći svjetski brendovi kozmetike obasipaju je poklonima.

S njom je često i njezin zaručnik Goran Mandić, koji ju je zaprosio na Maldivima na desetu godišnjicu njihove veze i kojeg je dugo skrivala od javnosti.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri - 1 Raquel Mauri - 2 Raquel Mauri - 3 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 1 +27 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 4 Celebrity Pogledajte predobar badić u kojem je Rakitićeva Raquel pokazala da je za nju ljeto počelo, a pohvalila se i da uživaju na luksuznoj jahti!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Foxx - 2 Jamie Foxx Jamie Foxx Ivana Knoll i Jamie Foxx - 5 +22 Ivana Knoll i Jamie Foxx Celebrity Isplivale bizarne tvrdnje o stanju slavnog glumca povezane s cjepivom protiv korone, pišu da je oslijepio i ostao paraliziran

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene