misterij već tjednima

Isplivale bizarne tvrdnje o stanju slavnog glumca povezane s cjepivom protiv korone, pišu da je oslijepio i ostao paraliziran

Jamie Foxx Jamie Foxx Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Foxx - 2 Jamie Foxx Jamie Foxx Ivana Knoll i Jamie Foxx - 5 Ivana Knoll i Jamie Foxx Ivana Knoll i Jamie Foxx - 1 Ivana Knoll i Jamie Foxx Jamie Foxx (Foto:Profimedia) Jamie Foxx (Foto:Profimedia) Jamie Foxx (Foto: Profimedia) +16 Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Galerija

Internetom su se proširile bizarne i šokantne tvrdnje da je Jamie Foxx imao moždani udar zbog cjepiva protiv koronavirusa, no njegov glasnogovornik to je oštro demantirao.

Predstavnik holivudskog glumca Jamieja Foxxa zanijekao je bizarnu teoriju zavjere koja se proširila internetom, a prema kojoj se on teško razbolio od posljedica cijepljenja protiv COVID-a.

Pogledaj i ovo Jamie Foxx Svi se brinu Jamie Foxx još se uvijek nalazi u bolnici, doktori ne znaju što mu je: ''Rade testove, stanje je ozbiljno...''

55-godišnji Jamie misteriozno se razbolio i završio u bolnici tijekom snimanja akcijske komedije "Back In Action" s Cameron Diaz, nakon čega je hospitaliziran u bolnici koja je specijalizirana za liječenje odraslih s teškim stanjima, uključujući oporavak od posljedica moždanog udara, iako njegova dijagnoza nije otkrivena.

Međutim, sada su se društvenim mrežama proširili navodi kako se ozbiljno razbolio jer je primio cjepivo, a sve je počelo izjavom podcastera A.J.-a Benza, koji je iznio šokantnu i neutemeljenu tvrdnju u online talk showu dr. Drewa Pinskyja da je Jamie ostao djelomično paraliziran i slijep nakon što je primio cjepivo protiv koronavirusa.

Izjavio je da je Jamie bio prisiljen primiti cjepivo kako bi mogao raditi na novom filmu i da je krvni ugrušak doveo do moždanog udara, što su Foxxovi predstavnici zanijekali i rekli za NBC News da je to potpuno netočno.

"Izjave A.J.-a temeljile su se na njegovim vlastitim povjerljivim izvorima, tako da ne mogu nagađati dalje od onoga što je rekao u emisiji. Iskreno se nadam da nisu u pravu i da će se gospodin Foxx potpuno oporaviti. Nema dokaza i nemam razloga vjerovati da je njegovo zdravstveno stanje izravno povezano s terapijom cjepiva. Svaki dokaz o bilo kojem od njih trebao bi doći od njegovih liječnika", izjavio je Pinsky, u čijoj je emisiji sve počelo.

Dodao je da podržava i preporučuje sva sigurna cjepiva, ali je dodao da je zabrinjavajućem broju ljudi život znatno promijenjen zbog nuspojava, zdravstvenih problema i smrti voljenih osoba i da neki znakovi upućuju na povezanost s mRNK cjepivima.

O svemu se oglasila i televizijska voditeljica Candace Owens, koja je pak u svom podcastu insinuirala da Benzina izjava mora biti istinita jer Foxxova obitelj to nije izravno demantirala.

"Čini se da njihova šutnja govori o istinitosti tih tvrdnji. Svi s nestrpljenjem čekamo hoće li Jamie Foxx progovoriti", izjavila je.

Situaciju je prokomentirao i osnivač konzervativne organizacije Talking Points USA Charlie Kirk.

"Oni koji su govorili protiv mRNK cjepiva bili su napadnuti na sve moguće načine. Ljut sam što je dragi čovjek poput Jamieja Foxxa postao žrtva Big Pharme jer je filmska kulisa još uvijek dovoljno glupa da naloži cijepljenje", podijelio je na svom Twitteru.

Tvitovi protiv cjepiva i videozapisi s YouTubea brzo su se proširili društvenim medijima, a raširene dezinformacije o cjepivima uključivale su i lažne tvrdnje o njihovoj sigurnosti, učinkovitosti, sastojcima, nuspojavama i namjeni. Studije i centri za kontrolu i prevenciju bolesti potvrdili su da su cjepiva sigurna i učinkovita.

Prema posljednjim informacijama, Jamie je navodno imao moždani udar, što je otkrio umirovljeni boksač Mike Tyson.

"Ne osjeća se dobro. Rekli su da je moždani udar, nemam pojma kako mu se to dogodilo", izjavio je Mike tijekom pojavljivanja u podcastu Valuetainment.

Glumčevo zdravstveno stanje šokiralo je obožavatelje i njegove bližnje, a svi i dalje iščekuju nove informacije o njegovu stanju.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 5 +27 Lana Jurčević - 4 Celebrity Lana Jurčević pokazala jedan čudan detalj iz svog stana, muški komentari su posebno uočljivi, ali ona im nije ostala dužna!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 5 Severina - 2 Severina - 4 +28 Severina - 6 Zanimljivosti Severina je vidjela zanimljiv natpis na transparentu jednog fana u publici, a onda je uslijedilo posebno iznenađenje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene