''Seva, trebam te...''

Severina je vidjela zanimljiv natpis na transparentu jednog fana u publici, a onda je uslijedilo posebno iznenađenje!

Severina - 7 Severina - 7 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 5 Severina - 2 Severina - 4 Severina - 6 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 1 Severina Vučković i Severina Lajtman - 4 Severina Vučković i Severina Lajtman - 1 +22 Severina - 10 Galerija

Severina je tijekom svog koncerta u Sloveniji obradovala jednog svog fana koji je na koncertu slavio momačku večer, evo kako se sve odvilo.

Severina je održala svoj koncert u malom mjestu Žirovnica u Sloveniji, a na svom nastupu obradovala je jednog fana u publici.

Pogledaj i ovo Severina - 3 "Izgleda bolje nego ja s 33!" Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

Naime, grupa prijatelja iz Slovenije slavila je momačku večer na Severininom koncertu. Pjevačica je na svom Instagramu objavila dio atmosfere, a na snimci se vidi da je jedan od njih u prvim redovima držao transparent kojim je nagovorio Seve da mu da autogram.

"Seva! Treba mi tvoj autogram. Volim te! Ženim se", pisalo je na transparentu.

Severina je potom poslala jednog od članova svog osiguranja do publike po papir i olovku, a ekipa koja je tražila autogram Severini je poslala i buket cvijeća.

''Samo za Andraža'', rekla je Severina nježno na pozornici, a publika je nastavila pljeskati.

Nakon što je Severina objavila video, javio joj se i mladoženja Andraž.

"Hvala ti na autogramu Seve. Bilo je super", napisao joj je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Njezini fanovi u komentarima su nastavili hvaliti njenu dobrotu i privrženost fanovima.

''Koja si ti kraljica, Seve!'', ''Tvoja ljubav prema fanovima je nešto posebno!'', ''Bravo, Andražu sve najbolje'', pisali su.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Macaulay Culkin i Brenda Song - 3 Macaulay Culkin i Brenda Song - 4 Macaulay Culkin i Brenda Song - 6 Macaulay Culkin i Brenda Song - 8 +11 Macaulay Culkin i Brenda Song - 9 Celebrity Zvijezda omiljenog božićnog filma jedva se izvukla iz ralja ovisnosti, a sada živi idiličan obiteljski život koji vješto skriva od javnosti

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 4 +25 Nives Celzijus i Dalibor Petko Celebrity Svi su gledali u raskošno poprsje Nives Celzijus, a za sve je kriva haljina koja na prvi pogled djeluje pristojno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene