Španjolska Afrodita!

Pogledajte predobar badić u kojem je Rakitićeva Raquel pokazala da je za nju ljeto počelo, a pohvalila se i da uživaju na luksuznoj jahti!

Raquel Mauri Raquel Mauri Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri - 1 Raquel Mauri - 2 Raquel Mauri - 3 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 1 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 4 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 2 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 3 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 2 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 1 Raquel Mauri - 8 +21 Raquel Mauri - 7 Galerija

Raquel Mauri pozirala je u jednodijelnom kupaćem kostimu koji je istaknuo njenu vitku figuru, a pratitelji su je u komentarima obasuli komplimentima.

Supruga našeg bivšeg reprezentativca Ivana Rakitića Raquel Mauri pokazala je da uživa u toplom danu na jahti sa svojim suprugom i djecom, a za svoj Instagram profil pozirala je u jednodijelnom kupaćem kostimu zbog kojeg je dobila mnoge komplimente.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 11 pazili na svaki detalj Pogledajte kako su se Rakitić i njegova Raquel sredili za dodjelu prestižnih nagrada, bili su posebni gosti među najvećim zvijezdama!

Raquel je objavila nekoliko fotografija na kojima sjedi na stražnjoj strani jahte dok je gledala u daljinu, a bijeli kupaći kostim savršeno je istaknuo njenu figuru po kojoj nitko ne bi rekao da je rodila dvoje djece.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🤍Raquel Mauri 🧿 (@raquel_mauri)

Do izražaja su dolazile njene bujne grudi, a na fotografiji na kojoj je pozirala s Ivanom u oči upada i njena utrenirana guza.

''Model'', ''Kako si ti lijepa'', ''Impresioniran sam!'' pisali su joj pratitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🤍Raquel Mauri 🧿 (@raquel_mauri)

Inače, Raquel je jedna od najljepših supruga nogometaša na svijetu, a njenoj ljepoti nije mogao ni odoljeti naš Rakitić koji ju je upoznao 2011. godine u Sevilli kada je on potpisao ugovor za istoimeni nogometni klub. Ona je u to vrijeme radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometašu.

2013. godine sretni par stao je i pred oltar, a anas su ponosni roditelji kćeri Althee i Adare, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Una Čolić - 6 Una Čolić - 2 Una Čolić - 11 Una Čolić - 10 +27 Una Čolić - 1 Celebrity Kupaći kostim mlađahne kćeri Zdravka Čolića istaknuo je baš ono što je i trebao, a na golišave fotke ove ljepotice već smo dobro navikli!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden - 7 Neda Ukraden - 8 Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 3 +26 Neda Ukraden - 4 Nekad i sad Fotografije Nede Ukraden iz 2008. godine dokaz su da ova žena stari unatrag, nije čudno što ju danas prati nadimak najseksi bake Balkana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene