''Čestitam, živote moj!''

Strastveni poljupci Rakitića i njegove Raquel nakon velikog sportskog uspjeha, pogledajte fotografije koje je objavila supruga našeg nogometaša!

Ivan Rakitić i Raquel Mauri Ivan Rakitić i Raquel Mauri Raquel Mauri/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 1 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 2 Raquel Mauri - 8 Raquel Mauri - 7 Raquel Mauri - 3 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 4 Ivan Rakitić i Raquel Mauri Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 1 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 6 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 4 +19 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 3 Galerija

Raquel Mauri posvetila je emotivnu objavu Ivanu Rakitiću koju je podijelila na svom profilu na Instagramu.

Naš bivši nogometni reprezentativac Ivan Rakitić osvojio je sa svojim klubom Sevilllom Europsku ligu, a lijepa supruga Raquel Mauri ne krije koliko je ponosna na njega.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri "Ti i sestra divne" Rakitićeva Raquel pokazala sestru za koju svi misle da je njezina blizanka, pogledajte koliko si nalikuju!

Ona je na svom profilu na Instagramu objavila fotografije sa slavlja i njihovih strastvenih poljubaca pa mu uputila emotivne riječi.

"Čestitam, živote moj. Ovo je bilo nezaboravno. Zaslužuješ sve najbolje na ovom svijetu, ponosna sam. Volim te", poručila mu je Raquel.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 🤍Raquel Mauri 🧿 (@raquel_mauri)

"Prekrasna obitelj", "Čestitam, lijepi ljudi", "Čestitam, ljepotice", "Kakva sreća je vidjeti ovako nešto", "Zasluženo, sretna sam zbog vas oboje", "Jako lijepe fotografije", komentirali su njezini pratitelji.

Ivan i Raquel upoznali su se 2011. godine baš u Sevilli kada je on potpisao ugovor za istoimeni nogometni klub. Ona je u to vrijeme radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometašu.

Vjenčali su se 2013. godine i danas su ponosni roditelji kćeri Althee i Adare, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Urukalo - 1 Jelena Urukalo - 3 Jelena Urukalo - 2 Jelena Urukalo, Sandi Cenov, Ivana Paris i Vedrana Linardić +5 Jelena Urukalo Murina (Foto: Iva Znaor, Helena Balaž) Oscar 2021 Sjećate se Jelene Urukalo? Nekad je žarila i palila domaćom scenom, a evo kako danas izgleda i čime se bavi!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier +15 Claudia Rivier Celebrity Raskošna Slavonka pokazala kako i običnu fotografiju u ručniku napraviti itekako zanimljivom, a usput je otkrila i jedan zanimljiv detalj o sebi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene