Cvijeće, žongleri...

Rakitić i njegova Raquel pohvalili su se raskošnim slavljem koje su priredili svojoj kćerkici na poseban dan!

Ivan Rakitić i Raquel Mauri Ivan Rakitić i Raquel Mauri Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Prva pričest kćeri Ivana Rakitića - 2 Prva pričest kćeri Ivana Rakitića - 1 Prva pričest kćeri Ivana Rakitića - 3 Prva pričest kćeri Ivana Rakitića - 4 Prva pričest kćeri Ivana Rakitića - 5 Prva pričest kćeri Ivana Rakitića - 6 Raquel Mauri - 1 Raquel Mauri - 2 Raquel Mauri - 3 Raquel Mauri - 4 +22 Raquel Mauri - 5 Galerija

Ivan Rakitić i Raquel Mauri pokazali su kakvo su slavlje priredili svojoj kćerkici Althei povodom sakramenta prve pričesti.

Naš nogometaš Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri objavili su fotografije raskošnog slavlja koje su organizirali povodom sakramenta prve pričesti svoje kćerkice Althee.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri "Ti i sestra divne" Rakitićeva Raquel pokazala sestru za koju svi misle da je njezina blizanka, pogledajte koliko si nalikuju!

Raquel je na Instagramu podijelila fotografije sale koja je bila ukrašena bež tonovima, a tu su i fotografije rodbine i prijatelja koji su bili gosti. Roditelji su se itekako potrudili da ovaj dan bude nezaboravan, a tu su bili i muškarci na štulama koji su žonglirali za djecu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🤍Raquel Mauri 🧿 (@raquel_mauri)

Za tu prigodu Rakitići su se i posebno odjenuli te su svi nosili neutralne tonove odjeće, a Raquel je imala čipkastu bijelu haljinu s napuhnutim rukavima koja je isticala njenu figuru, a videozapis na kojem pozira objavila je i na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🤍Raquel Mauri 🧿 (@raquel_mauri)

Rakitić je nosio svijetlo sivo odijelo sa tamno smeđom kravatom, a mala prvopričesnica zasjala je u čipkastoj haljinici sličnoj maminoj te s cvjetnim vjenčićem u kosi.

Podsjetimo, Rakitić i Raquel upoznali su se 2011. godine u Sevilli kada je on potpisao ugovor za istoimeni nogometni klub. Raquel je radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometašu.

Vjenčali su se 2013. godine i danas su ponosni roditelji kćeri Althee i Adare, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jacob Tremblay - 4 Jacob Tremblay - 1 Jacob Tremblay - 2 Jacob Tremblay - 4 +10 Jacob Tremblay u filmu Nekad i sad Evo kako danas izgleda dječak iz filma na koji smo ronili suze, svi su iznenađeni transformacijom koju su godine donijele!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 5 Let 3 - 2 Let 3 - 1 Let 3 - 3 +31 Let 3 - 4 Celebrity Jedva prepoznatljiv Prlja se oporavio i s ekipom odradio generalnu probu, evo kako izgleda njihov nastup prije finala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene