Baš lijepo

Rakitić i lijepa Raquel proslavili 10. godišnjicu braka, on se baš potrudio i svašta joj pripremio: "Vječiti romantik"

Ivan Rakitić i Raquel Mauri Ivan Rakitić i Raquel Mauri Ivan Rakitić/Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 3 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 2 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 1 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 4 Ivan Rakitić - 5 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 4 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 5 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 3 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 2 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 1 +16 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 3 Galerija

Ivan Rakitić i Raquel Mauri proslavili su desetu godišnjicu braka, a on joj je tim povodom posvetio emotivnu objavu, a pripremio je i posebne cvjetne poklone.

Nogometaš i naš bivši reprezentativac Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri proslavili su desetu godišnjicu braka, a on je pratiteljima na profilu na Instagramu pokazao što je pripremio svojoj dragoj tim povodom.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 11 pazili na svaki detalj Pogledajte kako su se Rakitić i njegova Raquel sredili za dodjelu prestižnih nagrada, bili su posebni gosti među najvećim zvijezdama!

"Nakon toliko zajedničkih godina stvarnost pobjeđuje moje snove. Ti si nešto najbolje što mi se ikada dogodilo. Sretna ti 10. godišnjica braka", napisao je Ivan uz fotografije i videa na kojima pozira s buketom i aranžmanom bijelih ruža.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

"Čestitamo zgodni ljudi", "Predivan ste par. Čestitke! Za još puno godina u ljubavi", "Sretna godišnjica", "Već 10 godina! Želim vam još puno divnih trenutaka i nezaboravnih uspomena zajedno", "Vječiti romantik", "Čestitke od srca, za još puno godina skupa", samo su neke od lijepih želja koje je dobio.

Ivan i Raquel upoznali su se 2011. godine u Sevilli kada je on potpisao ugovor za istoimeni nogometni klub. Raquel je radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometašu.

"Raquel je uvijek govorila da mora raditi, pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno", jednom je prilikom otkrio nogometaš.

Vjenčali su se 2013. godine i danas su ponosni roditelji kćeri Althee i Adare, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 2 +25 Ivana Knoll - 3 Celebrity Knoll na udaru kritika zbog čestitke za Uskrs, evo čime je sve razljutila: "Čekamo novu pornozvijezdu''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Kovačević za In Magazin - 6 Ivica Kovačević za In Magazin - 5 Ivica Kovačević za In Magazin - 7 Ivica Kovačević za In Magazin - 4 +20 Ivica Kovačević za In Magazin - 3 inMagazin Sjećate se našeg poznatog voditelja Ivice Kovačevića? Život mu se 2007. u potpunosti promijenio, a više se tako i ne zove!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene