i ne živi u hrvatskoj

Sjećate se našeg poznatog voditelja Ivice Kovačevića? Život mu se 2007. u potpunosti promijenio, a više se tako i ne zove!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Kovačević za In Magazin - 6 Ivica Kovačević za In Magazin - 5 Ivica Kovačević za In Magazin - 7 Ivica Kovačević za In Magazin - 4 Ivica Kovačević za In Magazin - 3 Ivica Kovačević za In Magazin - 2 Ivica Kovačević za In Magazin - 1 Ivica Kovačević (Foto: Instagram) Ivica Kovačević (Foto: Instagram) Ivica Kovačević (Foto: IN Magazin) +14 Ivica Kovačević (Foto: IN Magazin) Galerija

Nekoć poznati novinar, glumac i plesač Ivica Kovačević prije petnaest godina na vrhuncu karijere napustio je Hrvatsku. Na lotu je osvojio zelenu kartu i odselio se u New York. Čime se danas bavi nekoć poznato TV lice, doznala je Ana Vela za IN magazin.

Poznatom TV voditelju Ivici Kovačeviću život se u potpunosti promijenio. Danas mu je ime Ivica Marc, bavi se glumom, živi u New Yorku, ali unatoč svim tim novostima šarm je još uvijek isti.

Pogledaj i ovo showbuzz Trump im simpatičan? HRVATI U AMERICI UOČI IZBORA "Očekuju nas novi ratovi ili potpuno slabljenje Amerike"

U Ameriku je otišao na vrhuncu karijere. Je li bilo teško ostaviti sve, obitelj, prijatelje?

''Jest, ali meni je trebala promjena, ja volim promjene. I trebali su mi novi izazovi i neke nove stvari, trebala mi je najviše širina, to me uzbuđivalo i veselilo'', otkrio je Ivica. 

Do preokreta u njegovu životu došlo je nakon što je na lotu dobio jednu od najtraženijih useljeničkih viza na svijetu. Dobitak je jednak jackpotu.

''Vjerujem da je sreća jedan od faktora za uspjeh u životu. Treba biti uporan, treba biti snalažljiv, ali sreća je isto bitan faktor. 

A njega je ona uistinu pratila. Trenutačno čeka rezultate audicija za dvije hit-serije, glumio je u serijama "Jessica Jones" i "Nasljeđe" te u filmovima "Ukleta vožnja" i "Kaviar".

Glumio je s Radom Šerbedžijom, kakvo je to iskustvo?

''Meni je to bilo ostvarenje dječačkog sna jer ja se sjećam Rade Šerbedžije kad sam bio klinac i samo gledajući ga, naučio sam puno o glumi, odnosu na setu i kriterijima. Oduševilo me jer Rade i nakon svih tih godina još uvijek nastoji naći ono neko savršenstvo, ne dopušta propuste'', ispričao je.

''Ovo zadnje što sam radio s Adamom Sandlerom također me impresioniralo. I s njim je bio poseban užitak raditi jer je isto perfekcionist, a posebno me oduševilo to što jako puno improvizira'', objasnio je Ivica. 

Put do uspjeha nije bio lagan, kako je to izgledalo počinjati novi život u tridesetima iz početka, bez ikakvog sustava, potpore?

''Bilo je dosta teško, ali ja imam cilj, uvijek nastojim u životu imati cilj pa mi na putu k tom cilju ništa nije teško'', kaže. 

Ivica je danas i profesor. 

''To je neki novi korak u mom životu. Vlasnice studija uočile su moj potencijal za pomaganje drugim glumcima i onda su mi ponudile da probam s jednim ili dva sata, i to me jako veseli. Najvažnije je što to me to učinilo i boljim glumcem'', rekao je, a dodao je i da bi volio opet raditi nešto na hrvatskom. 

''Jednog dana, a kad će taj dan doći, to ćemo vidjeti'', zaključio je Ivica. 

Cijeli prilog pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 2 +26 Fani Stipković - 6 Celebrity Naša najseksi novinarka izbacila bujni dekolte u badiću na jedno rame, pogledajte zašto joj svi pišu da je ljepotica!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava, Tonči i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Vjekoslava Huljić +27 Hana i Vjekoslava Huljić, Jurica Pirić Celebrity Tonči Huljić otkrio veliku vijest o svojoj kćeri Hani i razveselio obožavatelje: "Prošle je godine bila na porodiljnom, ali..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene