Prave zvijezde

Ivan Rakitić i njegova lijepa Raquel modno se uskladili za prestižni događaj, a ona se odmah pohvalila fotografijama

Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 4 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 4 Raquel Mauri/Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 1 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 5 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 3 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 2 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 3 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 3 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 1 Raquel Mauri - 1 Raquel Mauri - 2 Raquel Mauri i Ivan Rakitić +11 Ivan Rakitić i Raquel Mauri Galerija

Ivan Rakitić i Raquel Mauri bili su jedni od uzvanika dodjele nagrade Goya u Španjolskoj.

Nogometaš Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri bili su jedni od uzvanika dodjele prestižne španjolske filmske nagrade Goya koja je prije nekoliko dana održana u Barceloni.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 11 pazili na svaki detalj Pogledajte kako su se Rakitić i njegova Raquel sredili za dodjelu prestižnih nagrada, bili su posebni gosti među najvećim zvijezdama!

Par se za tu priliku modno uskladio, a Raquel je na društvenim mrežama pokazala kako su se dotjerali za svečanost. Ona je zablistala u crnoj haljini prekrivenoj šljokicama i izrezom s prednje strane, dok je Ivan bio elegantan u crnom odijelu s leptir mašnom i bijelom košuljom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 🤍Raquel Mauri 🧿 (@raquel_mauri)

"Imate stila", "Zgodni ste", "Prekrasni ste", "Divan par", "Jednostavno predivni", "Idealan ste par", "Fotografije su vam spektakularne", poručili su im pratitelji u komentarima.

Rakitić i Raquel upoznali su se 2011. godine u Sevilli kada je on potpisao ugovor za istoimeni nogometni klub. Raquel je radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometašu.

"Raquel je uvijek govorila da mora raditi, pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno", jednom je prilikom otkrio nogometaš.

Vjenčali su se 2013. godine i danas su ponosni roditelji kćeri Althee i Adare, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Senad Bašić i Moamer Kasumović Senad Bašić i Mustafa Nadarević +0 Senad Bašić Celebrity Faruk iz "Lud, zbunjen, normalan" oglasio se nakon dugo vremena i progovorio o borbi s teškom bolesti

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Todorić i Bernard Krasnić Ante Todorić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +22 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nekad i sad Bivši suprug Nine Badrić pojavio se u javnosti nakon dugo vremena, pogledajte kako izgleda danas

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene