Lijepa novost

Poseban dan u obitelji Ivana Rakitića, pohvalili se novom ulogom: ''Jako smo ponosni na tebe!''

Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 7 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 7 Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 1 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 2 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 3 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 4 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 5 Raquel Mauri Raquel Mauri Ivan Rakitić i Raquel Mauri Raquel Mauri i Ivan Rakitić Raquel Mauri i Ivan Rakitić +8 Raquel Mauri i Ivan Rakitić Galerija

Veselje u obitelji Ivana Rakitića odvilo se prošlog tjedna, a njegova lijepa supruga Raquel Mauri objavila je da je njezina sestra krstila svoje prvo dijete.

Španjolska obitelj Ivana Rakitića prošlog je tjedna slavila doista predivan dan u životu jednih roditelja i njihova djeteta.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri "Ti i sestra divne" Rakitićeva Raquel pokazala sestru za koju svi misle da je njezina blizanka, pogledajte koliko si nalikuju!

Njegova lijepa supruga Raquel Mauri podijelila je nekoliko fotografija na Instagramu te otkrila da je njezina sestra Irene Mauri krstila svoje prvo dijete, a kumovi su bili upravo nogometaš i njegova supruga.

''Neka te Bog vodi i uvijek obasjava moja draga lutko, tvoji kumovi su jako ponosni na tebe. Puno te volimo'', napisala je Raquel u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🤍Raquel Mauri 🧿 (@raquel_mauri)

Raquel se za prigodu posebno sredila te je odjenula plavu haljinu s dubokim dekolteom i napuhanim rukavima, a njezin suprug i naš nogometaš Rakitić odjenuo je sivo odijelo i smeđe cipele.

Društvo su im pravila i njihova djeca, djevojčice Althea i Adara, a za krštenje bratića kojem su dali ime Carlos nosile su bijele haljinice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🤍Raquel Mauri 🧿 (@raquel_mauri)

Njezina sestra Irene rodila je sredinom lipnja ove godine, a Raquel je tada sretnu vijest podijelila na društvenim mrežama.

''Najsretnija sam tetka na ovom svijetu. Sanjala sam te često, ali nisam znala da ćeš biti tako savršen. Volim te. I imaš najbolju majku koju možeš imati.''

Inače, Ivan i Raquel nedavno su proslavili svoju 11. godišnjicu zajedničkog života, a za tu priliku Ivan je svojoj boljoj polovici priredio romantično iznenađenje.

Naime, u boravku ju je dočekala hrpa balona u obliku srca s detaljima medvjedića i natpisom "Volim te" te zlatnim brojevima 11. No, iznenađenjima nije bilo kraja - na podu se nalazila i kutija luksuznog brenda, ali i dva-tri sitna poklončića zamotana u maslinasti i zlatni papir.

Podsjetimo, Rakitić i Raquel upoznali su se 2011. godine u Sevilli kada je on potpisao ugovor za istoimeni nogometni klub. Raquel je radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometašu.

"Raquel je uvijek govorila da mora raditi, pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno", jednom je prilikom otkrio nogometaš.

Vjenčali su se 2013. godine i danas su ponosni roditelji kćeri Althee i Adare, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 1 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 2 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 3 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 4 +21 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 5 Celebrity Peco prvi put nakon objave razvoda snimljen sa ženom zbog koje je ostavio suprugu, pali su i nježni dodiri u javnosti!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale Kate Beckinsale - 2 Michael Sheen, Kate Beckinsale (Foto: Getty) Kate Beckinsale (Foto: Instagram) +19 Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Celebrity Holivudska zvijezda objavom iz Zagreba nasmijala obožavatelje: "Izgleda da živimo u banana-državi"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene