pohvalili se

Ivan Rakitić i njegova Raquel ne kriju koliko vole luksuz, a skupi limeni ljubimac zamalo ih je zasjenio!

Ivan Rakitić i Raquel Mauri Ivan Rakitić i Raquel Mauri Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić i Raquel Mauri Ivan Rakitić i Raquel Mauri Ivan Rakitić Ivan Rakitić Raquel Mauri i Ivan Rakitić Raquel Mauri i Ivan Rakitić Raquel Mauri i Ivan Rakitić Raquel Mauri i Ivan Rakitić Ivan Rakitić i Raquel Mauri Ivan Rakitić i Raquel Mauri +19 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 1 Galerija

Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel pozirali su nasmijani isped svog omiljenog i skupocjenog ljubimca.

Supruga nogometaša Ivana Rakitića, Raquel Mauri podijelila je na svom Instagram profilu njihovu zajedničku fotografiju. 

Pogledaj i ovo Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 11 pazili na svaki detalj Pogledajte kako su se Rakitić i njegova Raquel sredili za dodjelu prestižnih nagrada, bili su posebni gosti među najvećim zvijezdama!

Pozirali su nasmiješeni i zagrljeni ispred luksuznog Bentley Bentayga automobila kojeg su kupili početkom ove godine, a skupi limeni ljubimac nije prošao nezamijećeno i zamalo ih je zasjenio. 

Ipak, prevladali su komplimenti na račun zgodnog para. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🤍Raquel Mauri 🧿 (@raquel_mauri)

"Jedan od najljepših parova", "Savršeni", "Gorite", "Prekrasni", "Baš ste lijepi", nizali su se komentari ispod objave.

Podsjetimo, Rakitić i Raquel upoznali su se 2011. godine u Sevilli kada je on potpisao ugovor za istoimeni nogometni klub. Raquel je radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometašu.

"Raquel je uvijek govorila da mora raditi pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno", jednom je prilikom otkrio nogometaš.

Vjenčali su se 2013. godine i danas su ponosni kćeri Althee i Adare, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 4 +25 Severina - 6 Celebrity Vrijedilo je čekati 13 godina: Severina u prozirnoj haljinici u Opatiji priredila spektakl za pamćenje!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 8 Nives Celzijus - 6 +29 Nives Celzijus - 7 Celebrity Usporena snimka Nives Celzijus dok izlazi iz mora neodoljivo podsjeća na prizore iz kultne serije, a pobrinula se i za još više seksepila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene