I Ivan je komentirao!

Rakitićeva Raquel pozirala u opravici bez jednog dodatka i tako svu pozornost privukla baš na to: "Kako si prelijepa"

Raquel Mauri Raquel Mauri Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri Raquel Mauri Raquel Mauri Raquel Mauri Raquel Mauri i Ivan Rakitić Ivan Rakitić i Raquel Mauri Ivan Rakitić i Raquel Mauri Ivan Rakitić i Raquel Mauri Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 1 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 2 +7 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 3 Galerija

Raquel Mauri pozirala je na plaži u kombinaciji bez jednog modnog dodatka, a komentar joj je uputio i suprug Ivan Rakitić.

Supruga našeg nogometaša Ivana Rakitića, Raquel Mauri, uživa na plažama u Španjolskoj, odakle je objavila fotku koja je mnoge ostavila bez daha. 

Pogledaj i ovo Raquel Mauri "Ti i sestra divne" Rakitićeva Raquel pokazala sestru za koju svi misle da je njezina blizanka, pogledajte koliko si nalikuju!

Prekrasna Raquel pozirala je na drvenom mostiću naslonjena na ogradu u narančastim hlačama i bež topu, ispod kojeg nije imala grudnjak, pa je njezino bogato poprsje posebno privuklo pozornost mnogih. 

Dobro raspoložena s punđom na glavi i šarenom maramom poručila je:

"Moja omiljena stanica".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🤍Raquel Mauri 🧿 (@raquel_mauri)

Njezin suprug odmah joj je dodao niz emotikona srca na fotografiju te pokupio lajkove obožavatelja. 

No, ni oni nisu mogli ostati ravnodušni, pa su joj pisali:

"Kako si prekrasna", "Savršena", "Prelijepa", "Zgodna žena", "Ma top", "Idealna", "Goriš".

Ovaj mladi par nedavno je proslavio svoju 11. godišnjicu zajedničkog života, a za tu priliku Ivan je svojoj boljoj polovici priredio romantično iznenađenje.

Naime, u boravku ju je dočekala hrpa balona u obliku srca s detaljima medvjedića i natpisom "Volim te" te zlatnim brojevima 11. No, iznenađenjima nije bilo kraja - na podu se nalazila i kutija luksuznog brenda, ali i dva-tri sitna poklončića zamotana u maslinasti i zlatni papir. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🤍Raquel Mauri 🧿 (@raquel_mauri)

Podsjetimo, Rakitić i Raquel upoznali su se 2011. godine u Sevilli kada je on potpisao ugovor za istoimeni nogometni klub. Raquel je radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometašu.

"Raquel je uvijek govorila da mora raditi, pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno", jednom je prilikom otkrio nogometaš.

Vjenčali su se 2013. godine i danas su ponosni roditelji kćeri Althee i Adare, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Bebe Rexha Bebe Rexha Bebe Rexha Bebe Rexha +20 Bebe Rexha Celebrity Cijelu večer pridržavala je grudi zbog dubokog dekoltea na haljini, ove scene posebno su zabavile paparazze na zadatku!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Maneskin - 2 Maneskin - 5 Maneskin - 6 Maneskin - 8 +7 Maneskin - 7 Celebrity Talijan koji je zaludio žene priredio golišavi spektakl s kolegicom, kad je okrenuo leđa publici, imalo se što vidjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene