Umalo je sve pokazala!

Cijelu večer pridržavala je grudi zbog dubokog dekoltea na haljini, ove scene posebno su zabavile paparazze na zadatku!

Bebe Rexha Bebe Rexha Afp 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Bebe Rexha Bebe Rexha Bebe Rexha Bebe Rexha Bebe Rexha Bebe Rexha Bebe Rexha Bebe Rexha Bebe Rexha - 1 Bebe Rexha - 2 +14 Bebe Rexha - 3 Galerija

Američka pjevačica i kantautorica Bebe Rexha stigla je na dodjelu glazbenih nagrada u pripijenoj haljini s vrlo dubokim dekolteom, koji je jedva pridržavao njene grudi.

Američka pjevačica i kantautorica Bebe Rexha stigla je na dodjelu glazbenih nagrada MTV Video Music Awards u dugoj crnoj haljini, a svu pozornost ukrao je njen duboki dekolte.

Pogledaj i ovo Bebe Rexha (Foto: Instagram) A grudnjak ni nema Haljina koju je nosila pristojna je samo iz daljine, priča je itekako drugačija izbliza, pogotovo sprijeda

Bebe je imala haljinu s pripijenim korzetom koji je imao izrazito duboki dekolte, a pjevačica je cijelu večer pridržavala svoje grudi kako joj ne bi ispale.

32-godišnjakinja albanskih korijena stil je upotpunila visokim crnim štiklama, a maštu je dodatno razigrala i visokim prorezom na nozi.

Bebe Rexha inače danas zarađuje milijune dolara, surađuje s najvećim glazbenim imenima, rado je viđen gost raznih holivudskih događanja, ide na uspješne turneje, a na društvenim mrežama prate je milijuni obožavatelja. Ipak, pjevačica se ranije ove godine požalila kako u njezinu životu nije sve tako savršeno.

Naime, od svojih glazbenih početaka itekako je promijenila fizički izgled, a nabacila je i pokoji kilogram. Unatoč tome, često ističe kako se nikada nije osjećala zadovoljnije u svojoj koži.

Pjevačica se dosad nekoliko puta odlučila i da će joj modne kreacije raditi Juraj Zigman, hrvatski dizajner koji surađuje s najvećim svjetskim zvijezdama poput ženske grupe Little Mix, Nicky Minaj i Fergie.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković Andrej Plenković Andrej Plenković Andrej Plenković +15 Andrej Plenković Zanimljivosti Premijera Plenkovića rijetko vidimo u ovako opuštenom izdanju, a pojavio se u najslađem društvu!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna - 10 Vanna - 9 Vanna - 8 Vanna - 1 +12 Vanna - 7 Celebrity Vanna u kratkoj haljini izbacila savršene noge, s njenih najjačih atributa bome nije bilo lako skinuti pogled!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene