Opa!

Vanna u kratkoj haljini izbacila savršene noge, s njenih najjačih atributa bome nije bilo lako skinuti pogled!

Vanna Vanna Kristina Stedul Fabac/Pixsell 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna - 10 Vanna - 9 Vanna - 8 Vanna - 1 Vanna - 7 Vanna - 6 Vanna - 5 Vanna - 4 Vanna - 3 Vanna - 2 +6 Vanna u Areni - 8 Galerija

Vanna je nastupila na koncertu u Karlovcu, gdje je pozornost plijenila u kratkoj haljini koja joj je pristajala kao salivena.

Vanna je održala još jedan koncert za pamćenje, i to na 35. Danima piva u Karlovcu, za koji je odabrala kombinaciju u kojoj su do izražaja došle njezine vitke noge.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić, TLZP - 8 jeste li vidjeli ovaj video? Još svi pričaju o zubima koji su Miji Negovetić ispali dok je pjevala, javila joj se čak i Vanna zbog viđenih prizora!

51-godišnja Vanna zablistala je u maloj crnoj haljini, a s njenih vitkih i utreniranih nogu nije bilo lako skinuti pogled.

Jedna od naših najuspješnijih pjevačica prije nekoliko je mjeseci održala veliki koncert u Areni Zagreb kojim je proslavila 30 godina karijere, o kojem se još dugo pričalo.

"To je izvrstan osjećaj i to je nekako smisao svega što jedan glazbenik radi, da te pjesme prožive i da prođu taj test vremena kao i sve što čovjek radi u životu. Idealan scenarij je da zažive nekoliko desetljeća, tako da imam sreće što još uvijek i stvaram pjesme i vjerujem da će trajati kao i one starije. Ovo je Arena i ne idem ovdje svakih pet dana, tako da je fer pružiti presjek karijere i onoga što ljudi vole, a mislim da znam što vole jer puno je koncerata iza nas", izjavila je Vanna za Dnevnik Nove TV prije početka koncerta.

Kao gosti nastupili su pjevačica Zsa Zsa, Ilan Kabiljo i Boytronic, s kojim je nekad bila u jednoj od najpopularnijih dance-grupa E.T. Koncert su iz prvih redova pratila brojna poznata domaća lica, poput plesačice i članice žirija showa "Ples sa zvijezdama" Larise Lipovac Navojec, Tatjane Jurić, Lane Klingor i Jacquesa Houdeka.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone - 1 Sharon Stone - 1 +7 Sharon Stone - 5 Celebrity Holivudska ikona u majušnom bikiniju pokazala tijelo boginje, obožavatelji je mole samo jedno: "Nemoj više nikada..."

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Glumci serije ''Buffy, ubojica vampira'' - 3 Glumci serije ''Buffy, ubojica vampira'' - 4 Glumci serije ''Buffy, ubojica vampira'' - 2 Nicholas Brendon - 1 +31 Nicholas Brendon - 2 Nekad i sad Prošlo je 25 godina otkad je prvi put prikazana "Buffy, ubojica vampira", gdje je glumačka ekipa koja je tada zaludjela svijet?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene