''Ne mogu vjerovati!''

Evo kako danas izgleda dječak iz filma na koji smo ronili suze, svi su iznenađeni transformacijom koju su godine donijele!

Jacob Tremblay u filmu Jacob Tremblay u filmu Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jacob Tremblay - 4 Jacob Tremblay - 1 Jacob Tremblay - 2 Jacob Tremblay - 4 Jacob Tremblay u filmu Jacob Tremblay i Julia Roberts u filmu Jacob Tremblay - 1 Jacob Tremblay Jacob Tremblay - 5 Jacob Tremblay - 3 +4 Jacob Tremblay - 2 Galerija

Jacob Tremblay bio je jedna od glavnih zvijezda na premijeri svog novog filma "Mala sirena" u Hollywoodu, gdje se pojavio nakon dugo vremena.

Dječja zvijezda, glumac Jacob Tremblay odrastao je i ostavio mnoge bez teksta kada se pojavio na crvenom tepihu premijere filma "Mala sirena" jer izgleda sasvim drugačije.

Danas 16-godišnjeg Jacoba dugo nismo vidjeli, no karijeru je započeo dok je bio tek maleno dijete. Pojavljivao se u nizu reklama, a sa svojih sedam godina debitirao je u filmu "Štrumpfovi 2". Nakon toga nastavio je glumiti u nizu vrlo hvaljenih filmova, uključujući "Sobu" s Brie Larson 2015. godine i "Čudo" s Juliom Roberts i Owenom Wilsonom 2017. godine, a nedavno je dao glas Flounderu u nadolazećem remakeu filma "Mala sirena". Ali kada se pojavio nakon dugo vremena, mnogi nisu mogli vjerovati koliko se promijenio otkad je prvi put stupio na scenu kao dijete.

Netko je na Twitteru podijelio njegovu najnoviju fotografiju pored jedne iz vremena kad je dječak i svi su ostali šokirani njegovom transformacijom.

"Ne mogu vjerovati da je ovo isti dječak iz Sobe", "Sjećam se kad je bio beba. Sada izgleda kao mali čovjek", "Službeno sam star", "Sad razumijem roditelje kad kažu da djeca tako brzo rastu", "Mislio sam da će zauvijek ostati takav, ne znam zašto", neki su od komentara.

Praktički od samog početka karijere Jacob je osvojio srca milijuna diljem svijeta zahvaljujući svojim impresivnim glumačkim vještinama, kao i dražesnoj i osobnosti. Brzo je ostvario niz impresivnih poznanstava sa slavnim osobama kao što su Leonardo DiCaprio, Sylvester Stallone, Jennifer Lawrence, Daisey Ridley, Chris Rock, Oscar Isaac i Chris Evans.

Mnogi pamte i njegovo pojavljivanje na dodjeli Oscara 2018. godine, kada mu je na pozornici bila potrebna kutija na koju se morao popeti kako bi dosegnuo mikrofon, što je raznježilo tisuće gledatelja.

Slična je situacija bila i na dodjeli nagrada Choice Awards 2016. godine, kada mu je glumac Bradley James morao držati mikrofon nakon što je osvojio nagradu za najboljeg mladog glumca za svoju izvedbu u filmu "Soba", a sada se vraća na velika vrata. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll i Maluma +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Knoll izbacila nikad bujniju pozadinu u prvi plan: ''Ovo nije za maloljetnike, fotografija me ostavila bez teksta!''

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Blanka Blanka Blanka +6 Blanka Celebrity Pogledajte trenutak kada je haljina atraktivne Poljakinje postala puno kraća, za ovo je dobila ovacije publike!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene