vrući nastup

Pogledajte trenutak kada je haljina atraktivne Poljakinje postala puno kraća, za ovo je dobila ovacije publike!

Blanka Blanka Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Blanka Blanka Blanka Blanka Blanka Blanka Blanka - 3 Blanka - 2 Blanka - 1 +0 Blanka Galerija

Poljsku ove godine na Eurosongu predstavlja pjevačica Blanka s pjesmom "Solo".

U drugom polufinalu Eurosonga nastupili su predstavnici 16 zemalja, od kojih se posebno istaknula predstavnica Poljske.

Pogledaj i ovo Loreen - 6 žive na milijunskom imanju Tko je dečko pobjednice Eurosonga? Ljubi umjetnika koji vješto izbjegava medije, ali fotografi su ga snimili dok joj je čestitao na pobjedi!

Pjevačica Blanka s pjesmom "Solo" pobrinula se za sjajnu atmosferu u liverpulskoj Areni i veselim ritmova rasplesala je publiku.

I ona je na pozornici zanjihala kukovima, a u jednom trenutku njezini su joj prateći plesači s haljine otrgnuli "višak" tkanine. Sve je popraćeno glasnim ovacijama publike, a Blanka se zatim u narančastoj mini haljini još više razbacala po pozornici.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eurovision Song Contest (@eurovision)

Blanka je napola Poljakinja, a napola Bugarka. Nakon što je napisala svoju prvu pjesmu u dobi od 14 godina dok je živjela u poljskom gradu Szczecinu, Blanka je znala da želi biti pop-zvijezda, pa je s majkom otišla u SAD, gdje je provela četiri godine i usavršavala talent. Jedno od mjesta na kojima je nastupala bio je klub The Bitter End, u kojem je Lady Gaga započela svoju karijeru.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Joker Out - 1 Joker Out - 2 Joker Out - 3 Joker Out . +5 Joker Out - 2 Celebrity Mladi Slovenci od Leta 3 dobili su jednu nemoralnu ponudu, a evo kako su reagirali kada je Hrvatska prošla u finale Eurosonga

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Voditeljice Eurosonga Voditeljice Eurosonga Voditeljice Eurosonga Voditeljice Eurosonga +9 Voditeljice Eurosonga Celebrity Atraktivne voditeljice glavne su zvijezde drugog polufinala Eurosonga, pogledajte izdanja u kojima su sve očarale!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene