rasplesali publiku

Mladi Slovenci od Leta 3 dobili su jednu nemoralnu ponudu, a evo kako su reagirali kada je Hrvatska prošla u finale Eurosonga

Joker Out . Joker Out . Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Joker Out - 1 Joker Out - 2 Joker Out - 3 Joker Out . Joker Out - 2 Joker Out - 3 Joker Out . Joker Out . Joker Out . +0 Joker Out - 1 Galerija

Sloveniju ove godine na Eurosongu predstavlja bend Joker Out s pjesmom "Carpe Diem".

Slovenija ove godine na Eurosongu predstavlja indie-bend Joker Out.

Pogledaj i ovo Lidija Horvat Dunjko na Eurosongu Evo kako danas izgleda Ostvarila je jedan od najboljih rezultata Hrvatske na Eurosongu, pa se s nostalgijom prisjetila: "Da nije bilo granatiranja dan prije, mi bismo sigurno pobijedili!"

U drugoj polufinalnoj večeri, Slovenci su nastupili 10. po redu, a svojom pjesmom "Carpe Diem" rasplesali su liverpulsku dvoranu i zaradili glasne ovacije publike.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eurovision Song Contest (@eurovision)

Prije nastupa u polufinalu, na svojem službenom profilu na Instagramu pozvali su obožavatelje da glasuju za njih.

"Večeras je drugo polufinale Eurosonga. I znate li što to znači? Slovenija nastupa deseta. Ne zaboravite glasati za pjesmu Carpe Diem", poručili su Slovenci u simpatičnom videu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Joker Out (@joker_out_official)

Dečki iz Joker Outa bili su presretni kada je Let 3 prošao u finale Eurosonga i snimka njihova slavlja širila se društvenim mrežama.

Mladi Slovenci u odličnim su odnosima s članovima Leta 3, a od Prlje i Mrleta ranije su dobili i jednu nemoralnu ponudu.

"Oni su stvarno zgodni dečki. Voljeli bismo se poigrati s njima, ako budemo imali prilike za to. Možda ćemo si zabiti karanfile u guzicu ili napraviti neki grupni seks", rekli su veljači za slovenski 24 ur.

Slovenci su im uzvratili.

"Pripremamo se za grupni seks s Letom 3", napisali su na Instagramu uz fotografiju na kojoj piju alkohol. 

"Hej ljudi, hvala na podršci. Let 3 su legendarni bend ovdje na Balkanu i njihov način komuniciranja je takav oduvijek. Samo da znate da nas komentar ni na koji način ne vrijeđa", poručili su zatim na svojem Twitteru svima koji nisu shvatili šalu. 

Joker Out jedan su od najupješnijih slovenskih bendova. Osnovani su 2016. godine u Ljubljani, a trenutno broje šest članova, od kojih su Bojan, Kris i Jan osnivači, dok su se Jure i Nace pridružili 2021. i 2022. godine.

Slovenci ove godine nisu svoje predstavnike birali kroz glazbeno natjecanje, već je odluku donio žiri nacionalne kuće. Članovi grupe su veliki obožavatelji Eurosonga, a pjesmu s kojom predstavljaju svoju zemlju napisali su sami.

Što se tiče njihovih šansi za prolazak u finale, kladionice im za to daju čak 90 posto šanse, no od zemalja iz regije imaju najmanje šanse za osvajanje Eurosonga.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Bozanić Let 3 s fanovima u Liverpoolu - 8 Let 3 Let 3 +25 Let 3 Celebrity Kardinal Josip Bozanić komentirao Eurosong i Let 3, evo što je poručio našim predstavnicima: "Svima koji žele..."

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Let 3 - 1 Severina i Let 3 - 2 Severina Severina - 2 +24 Severina - 3 Nekad i sad Sjećate se Sevkina videa s Letom 3? Evo kako je to izgledalo prije 17 godina: "Tu je taj mali faktor njihova uspjeha"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene