"Svijet nije bio spreman za ovo"

Sjećate se Sevkina videa s Letom 3? Evo kako je to izgledalo prije 17 godina: "Tu je taj mali faktor njihova uspjeha"

Severina i Let 3 Severina i Let 3 Biljana Gaurina/Cropix 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Let 3 - 1 Severina i Let 3 - 2 Severina Severina - 2 Severina - 3 Severina - 2 Severina Severina - 6 Severina - 1 Severina - 2 +18 Severina - 3 Galerija

Severina objavila video koji je snimila s grupom Let 3 prije 17 godina kada nas je ona predstavljala na Eurosongu s pjesmom "Moja štikla".

Severina ne krije da od samog početka navija za Let 3 i da su oni njezini veliki favoriti bili još prije nego je Dora bila održana, a mnogi se sjećaju i njihove suradnje od prije 17 godina.

Pogledaj i ovo Severina - 1 Podržava ih od početka! Seve pokazala što su joj letovci poslali iz Liverpoola prije finala: ''Voli ih ova mala u crvenoj haljini''

Prisjetila se tih vremena i Seve na svom profilu na Instagramu gdje je objavila video za pjesmu s kojom nas je predstavljala na Eurosongu "Moja štikla", a koji je snimila s letovcima.

"LETjeli smo prije 17 godina... I eto danas i njih u ŠČiklama... Tu je taj mali faktor njihovog uspjeha (i traktor, također)", napisala je Severina uz video.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"ŠČ", odgovorio joj je odmah Mrle u komentarima.

"Tako se radi stvar za Eurosong", "Trajna-nina i Afrika paprika zauvijek", "Da, prije 17 godina. Ovje pjesme je obilježila lijepu mladost", "Moja štikla ispred svog vremena. Svijet nije bio spreman za nju", "Ja sam u šoku da je to bilo prije 17 godina", "Kakva legendarna pjesma", neki su od komentara njezinih pratitelja.

Severina je na profilu na Instagramu pokazala i kako je ponosno navijala za Let 3  prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga, koju je pratila iz svog doma. U pričama je objavila snimku na kojoj za vrijeme nastupa nosi čarape sa natpisom "ŠČ".

"Ajmo ŠČ", napisala je tada Seve.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Prodanović Prlja Let 3 Let 3 Let 3 slavi prolazak u finale - 3 +28 Let 3 slavi prolazak u finale - 2 Celebrity Otkazan nastup Leta 3 u eurovizijskom selu, razlog je jedan član benda koji nije najbolje

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Brook - 5 Kelly Brook - 4 Kelly Brook - 3 Kelly Brook - 1 +27 Kelly Brook - 2 Nekad i sad Proslavio ju je raskošan dekolte, a 25 godina kasnije obožavatelji je i dalje traže jednu stvar: "Drago mi je da ih žele vidjeti"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene