Laska joj to

Proslavio ju je raskošan dekolte, a 25 godina kasnije obožavatelji je i dalje traže jednu stvar: "Drago mi je da ih žele vidjeti"

Kelly Brook Kelly Brook Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Brook - 5 Kelly Brook - 4 Kelly Brook - 3 Kelly Brook - 1 Kelly Brook - 2 Kelly Brook - 6 Kelly Brook - 7 Kelly Brook - 8 Kelly Brook - 9 Kelly Brook - 10 +21 Kelly Brook - 1 Galerija

Kelly Brook osvrnula se na dane svoje najveće slave i otkrila da je obožavatelji još uvijek traže fotografije bujnih oblina.

Britanska manekenka i glumica Kelly Brook priznala je ovih dana da je jako polaskana što je obožavatelji još uvijek traže fotografije njezinih poznatih oblina, iako je od početka njezine karijere prošlo već 25 godina.

Pogledaj i ovo showbuzz Prirodno izdanje Bez filtera i šminke druga osoba: Jedna od najseksi žena na svijetu u stvarnosti je puno drugačija nego na Instagramu

Danas 43-godišnja Kelly otkrila je da i dalje dobiva zahtjeve za fotografije u bikinijima i toplesu, unatoč tome što je karijeru modela ostavila iza sebe i postala radijska voditeljica. Manekenstvom se počela baviti nakon što je sa samo 16 godina pobijedila na jednom natjecanju ljepote, nakon čega je krasila naslovnice brojnih časopisa, uključujući Loaded, FHM i GQ, no fotografije njezinih raskošnih oblina, koje su joj postale zaštitni znak, danas se samo mogu vidjeti tek tu i tamo na profilu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kelly Brook (@iamkb)

Kelly je priznala da je zadovoljna što njezine fotografije još uvijek dobivaju veliku pozornost te je ponosno izjavila da nikada ne obrađuje one koje postavlja na društvene mreže.

“Jedine poruke koje dobivam su 'Kelly, zašto objavljuješ slike svog vrta? Želimo vidjeti tvoje sise!' Dobivam takve stvari, na što se samo nasmijem. Mislim da sam zahvalna što ih netko želi vidjeti. Kad prijeđeš 40 godina, postaneš zahvalniji", izjavila je za The Sun.

Kelly je progovorila i o tome kako je s godinama postala samouvjerenija, priznavši da joj je sada seks najbolji u životu sa njezinim deset mjeseci mlađim suprugom, talijanskim modelom Jeremyjem Parisijem. Kaže i da joj samopouzdanje poraslo zbog promjene načina života, što uključuje više vježbanja i zdraviju prehranu.

Njezina tvrdnja dolazi nakon što je Robbie Williams zaključio da se ljudi u braku više ne upuštaju u intimne odnose, a ona je opovrgla njegove tvrdnje.

"Kažem da je seks bolji s godinama i da, također kada se osjećate zdravije jer imate više samopouzdanja u svom tijelu. Ako se osjećate dobro, to se sigurno prelijeva na druga područja u vašem životu. Vaš seksualni život postaje bolji kako starite jer postajete sigurniji. Niste toliko opsjednuti nekim stvarima. Znate u čemu uživate, što volite, pa se ne bojite reći to partnerima", zaključila je.

Kelly i Jeremy vjenčali su se inače u srpnju prošle godine u talijanskom gradiću Civitavecchia, nakon njihova prvog susreta prije osam godina.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Anđa Marić Anđa Marić Anđa Marić Anđa Marić +24 Anđa Marić Celebrity Anđa Marić završila na hitnoj, pokazala groznu ozljedu stražnjice nakon nezgode: "Ovo je bilo u meni"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 +25 Let 3 Zanimljivosti Evo kakve su reakcije stranaca na prolazak Leta 3 u finale, a jedan komentar se ponavlja i ističe od drugih!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene