osvojili europu!

Evo kakve su reakcije stranaca na prolazak Leta 3 u finale, a jedan komentar se ponavlja i ističe od drugih!

Let 3 Let 3 Livio Andrijic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 proba Liverpool +19 Let 3 proba Liverpool Galerija

Prolazak Leta 3 i pjesme "Mama ŠČ!" u finale Eurosonga izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama.

Hrvatska je nakon dugih šest godina izborila prolazak u finale Eurosonga, a Let 3 i pjesma "Mama ŠČ!" pravi su hit na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna - 2 narugao mu se Amerikanac zbog komentara upućenog Baby Lasagni razbjesnio eurovizijske obožavatelje: "Imam samo jedno pitanje..."

Pozitivne reakcije obožavatelja Eurosonga počele su pristizati odmah nakon njihova nastupa u prvom polufinalu, a nakon što su proglašeni prvim finalistima, društvene mreže su se zapalile.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eurovision Song Contest (@eurovision)

"Bravo, Hrvatska", "Odlični su", "Jedini su originalni, sve ostale pjesme su plagijati", "CongraŠČulations", "Opet ću za vas glasati u finalu, pozdrav iz Izraela", "Remek-djelo, genijalni", "Odlična pjesma, voljeli je ili mrzili, već je legendarna", "Tek sam shvatila značenje pjesme i poruku. Sad sam opsjednuta ovim", "Ovo je savršeno, zaslužili su finale", samo je dio brojnih pozitivnih komentara i hrvatskih i stranih obožavatelja Eurosonga, no nisu baš svi oduševljeni.

"Nisu zaslužili finale", "Je li ovo šala?", "Tko je glasao za njih?", neke su od negativnih reakcija, a prevladali su svakako komentari u kojima je pisalo "ŠČ".

Dečki su se i sami oglasili na Instagramu nakon prolaska u finale, a objavili su urnebesan video s Mrlom koji leži u zlatnoj kadi.

"Hej, ruljo, u finalu smo", poručio je Mrle.

U finale Eurosonga prošli su i predstavnici Moldavije, Švicarske, Finske, Češke, Izraela, Portugala, Švedske, Srbije i Norveške.

U četvrtak, 11. svibnja, održat će se drugo polufinale Eurosonga, a veliko finale zakazano je za subotu, 13. svibnja. Poznato je i da Hrvatska u finalu nastupa u drugoj polovini natjecanja.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 +25 Let 3 Zanimljivosti Let 3 izazvao lavinu reakcija poslije nastupa u polufinalu Eurosonga: "Svakakvih ludosti iz Hrvatske, potpuni kaos!''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Black - 5 Luke Black - 4 Luke Black - 3 Luke Black - 2 +15 Luke Black - 1 Celebrity Predstavnik Srbije detaljem na košulji odao je počast žrtvama masakra, a na kraju nastupa nije krio emocije!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene