Šteta!

Mrle razriješio misterij zlatnog traktora, evo gdje je spektakularno vozilo zapelo: "Trebao je biti s nama"

Damir Martinović Mrle Damir Martinović Mrle Screenshot/Youtube 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Martinović Mrle Damir Martinović Mrle Damir Martinović Mrle - 3 Damir Martinović Mrle - 2 In Magazin: Let 3 - 2 In Magazin: Let 3 - 4 In Magazin: Let 3 - 6 Damir Martinović Mrle - 3 Let 3 proba Liverpool Let 3 proba Liverpool +22 Let 3 - 1 Galerija

Damir Martinović Mrle otkrio je gdje se nalazi zlatni traktor Leta 3 koji je trebao biti s njima na pozornici Eurosonga u Liverpoolu.

Naš bend Let 3 nastupa u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga s pjesmom "Mama ŠČ!", a uoči nastupa koji svi s nestrpljenjem iščekuju na društvenim se mrežama oglasio njihov član Damir Martinović Mrle i razjasnio veliki misterij.

Pogledaj i ovo Lidija Horvat Dunjko na Eurosongu Evo kako danas izgleda Ostvarila je jedan od najboljih rezultata Hrvatske na Eurosongu, pa se s nostalgijom prisjetila: "Da nije bilo granatiranja dan prije, mi bismo sigurno pobijedili!"

Damir je u intervjuu za službeni kanal Eurosong.hr na YouTubeu otkrio kako se osjeća prije nastupa, ali i gdje je zlatni traktor koji je trebao s njima biti na pozornici.

"Mi nismo namjeravali ni doći do finala, a sad, hoćemo li doći do finala, jednostavno to nije bitno. Mi ćemo dati sve od sebe da opravdamo to što su nas poslali na Eurosong. Traktor je zapeo u metaverzumu zbog Brexita. I onda se ti portali engleski, europski, teško mogu uskladiti i jednostavno je neka zbrka nastala. Inače je trebao biti s nama", izjavio je Mrle. 

Dečki su odradili i prvu generalnu probu za spektakl koji ih očekuje, međutim nije sve išlo baš po planu. Mrle je za Jutarnji list otkrio da se na pozornici dogodila mala nezgoda. Naime, glazbenik, pjevač, kompozitor i producent Žanil Tataj - Žak​, koji na bini nosi projektile, poskliznuo se i pao na leđa.

"Nije ništa strašno, ali dobrano je natukao leđa", rekao je Mrle.

Mrle i ekipa potpuna su atrakcija u Liverpoolu zbog svojih kostima, ali i ponašanja. Na društvenim mrežama pratitelji su posebno komentirali njihov stajling za otvaranje ceremonije na tirkiznom tepihu. Kladionice im zasad prognoziraju 67 posto šanse za prolazak u finale i trenutačno su na devetom mjestu, a deset natjecatelja prolazi u finale.

Druga polufinalna večer Eurosonga održat će se u četvrtak, 11. svibnja, dok je veliko finale zakazano za subotu, 13. svibnja.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra - 3 Priyanka Chopra - 1 Priyanka Chopra - 4 Priyanka Chopra - 2 +23 Priyanka Chopra i Sam Heughan - 2 Celebrity Zbog manjka jednog odjevnog predmeta svi su pogledi bili uprti u prekrasnu glumicu čiji je brak svima zanimljiv

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 +30 Severina - 2 Celebrity Severina pokazala nikad bujniji dekolte u društvu muškarca koji joj je najveća podrška u dobru i zlu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene