Počinje odbrojavanje

Jedva prepoznatljiv Prlja se oporavio i s ekipom odradio generalnu probu, evo kako izgleda njihov nastup prije finala!

Let 3 - 5 Let 3 - 5 Sanjin Strukic/Pixsell 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 5 Let 3 - 2 Let 3 - 1 Let 3 - 3 Let 3 - 4 Let 3 - 9 Let 3 - 5 Let 3 - 4 Let 3 - 3 Let 3 - 2 +25 Let 3 - 1 Galerija

Let 3 odradio je generalnu probu za finale Eurosonga, a i Zoran Prodanović Prlja osjeća se bolje te je jedva prepoznatljiv stigao na probu.

Članovi grupe Let 3 odradili su generalnu probu za finale Eurosonga, a fotografi su članove benda uhvatili ispred njihova hotela u Liverpoolu.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna Obožavaju ga Baby Lasagna videom iz Švedske pobrao sve simpatije eurovizijskih fanova: "Tako je skroman, nemoguće ga je ne voljeti!"

Mnoge fanove razveselila je i činjenica da je na probu stigao i Zoran Prodanović Prlja koji se osjeća bolje, a na fotografijama prije generalne probe gotovo je neprepoznatljiv bez famoznih brkova, s običnom kapom na glavi i sunčanim naočalama.

Podsjetimo, Prlju je uhvatila prehlada zbog koje već par dana odmara u hotelskoj sobi, a svi se nadaju da će mu se glas oporaviti za sutrašnje finale.

Posljednji nastup je gotov, a sad počinje odbrojavanje.

Sutra nastupaju 25. po redu u drugom dijelu finalne večeri, a na kladionicama su trenutno na 6. mjestu. Držimo fige da sutra osvoje i prvo i Eurosong dovedu u Hrvatsku!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jacob Tremblay - 4 Jacob Tremblay - 1 Jacob Tremblay - 2 Jacob Tremblay - 4 +10 Jacob Tremblay u filmu Nekad i sad Evo kako danas izgleda dječak iz filma na koji smo ronili suze, svi su iznenađeni transformacijom koju su godine donijele!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira i Lewis Hamilton - 2 Shakira i Lewis Hamilton - 3 Shakira i Lewis Hamilton - 4 Shakira i Lewis Hamilton - 5 +27 Shakira i Lewis Hamilton - 2 Celebrity Dok svi šuškaju o Shakiri i Cruiseu, paparazzi su pjevačicu snimili na jahti s drugim svima dobro poznatim frajerom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene