mrle otkrio

Evo zašto je Prlji u polufinalu Eurosonga drhtao glas, to bi mogao biti problem i u finalu: "Ne znam što ćemo napraviti po tom pitanju"

Zoran Prodanović Prlja Zoran Prodanović Prlja Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Prodanović Prlja Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 - 2 +19 Let 3 - 3 Galerija

Mnogi su primijetili da je Zoranu Prodanoviću Prlji u polufinalu Eurosonga drhtao glas, a Damir Martinović Mrle objasnio u čemu je bio problem.

Let 3 i pjesma "Mama ŠČ!" osvojili su simpatije cijele Europe, no mnogi gledatelji primijetili su da je pjevaču Zoranu Prodanoviću Prlji tijekom nastupa u polufinalu drhtao glas.

Pogledaj i ovo Marija Prodanović i Zoran Prodanović Prlja Najveća su im podrška Evo tko su bolje polovice Mrle i Prlje, jedna se rijetko pojavljuje, a druga je svima dobro poznata!

Neki su pretpostavili da je to bilo zbog treme, no sada je basist Damir Martinović Mrle otkrio u čemu je točno bio problem.

"To je još jedan od problema s kojim moramo nešto poduzeti. Dvorana je podijeljena na male sobe za svakog od izvođača i tu stalno radi ventilacija. Zrak se užasno osušio i Prlja se prehladio. Rekao je da je shvatio kako se prehladio tek kad je došao na pozornicu. Još uvijek je prehlađen, ne znam što ćemo napraviti po tom pitanju. Jednostavno, u takvim prostorima ne možemo boraviti cijeli dan. Možemo izaći van, no većinom pada kiša. Problematično je i otići u hotelsku sobu jer su mjere sigurnosti na takvom nivou da kad jednom uđeš u dvoranu više ti se ne da izlaziti. Procedura je kao da ste na aerodromu pa vas pregledavaju sa svim mogućim instrumentima i gledaju čak jesi li možda nešto stavio i u kosti. Ozračili su nas već puno puta", ispričao je Mrle za Večernji List.

Otkrio je i da očekuje dobar plasman u finalu, jer letovci imaju puno simpatizera u velikim zemljama kao što su Italija ili Njemačka, što ga je i iznenadilo. Puno fanova imaju i u Poljskoj, gdje su svirali, a računaju i na glasove cijele istočne Europe, ako i na Izrael, gdje su vidjeli da isto imaju puno obožavatelja.

"Mediji nas jako cijene i vole. Brojni novinari ulažu nadu u nas, stoga mislim da bismo zato mogli dobro proći", istaknuo je Mrle.

U slučaju da pobjede, Mrle kaže da će se dogodine Eurosong održati u metaverzumu.

"Samo se svi moramo teleportirati i tamo je sve moguće", zaključio je.

Osim Leta 3, prolazak u finale u prvom polufinalu izborili su i predstavnici Moldavije, Švicarske, Finske, Češke, Izraela, Portugala, Švedske, Srbije i Norveške.

Drugo polufiale održava sse u četvrtak 11. svibnja, a veliko finale Eurosonga je u subotu 13. svibnja.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 1 Let 3 - 2 Let 3 - 7 Let 3 - 4 +25 Let 3 - 5 Celebrity Letovci u tangama s ružama u stražnjicama napravili show u drag klubu u Liverpoolu, pogledajte atmosferu!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Ljupka Gojić Mikić - 2 Ljupka Gojić Mikić - 1 Čizme Ljupke Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić - 2 +18 Ljupka Gojić Mikić - 1 Celebrity Svi su gledali u baš neobične čizme Ljupke Gojić Mikić, na prvu djeluju normalno, ali kad se bolje zagledate...

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene