bilo je pravo ludilo!

Letovci u tangama s ružama u stražnjicama napravili show u drag klubu u Liverpoolu, pogledajte atmosferu!

Let 3 - 9 Let 3 - 9 Livio Andrijic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 1 Let 3 - 2 Let 3 - 7 Let 3 - 4 Let 3 - 5 Let 3 - 6 Let 3 - 3 Let 3 - 8 Let 3 - 9 Let 3 - 10 +19 Let 3 Galerija

Članovi grupe Let 3 nastupili su kao specijalni gosti caberet programa u jednom drag klubu u Liverpoolu.

Nakon što su pokorili najveću europsku pozornicu i prošli u finale Eurosonga, dečki iz Leta 3 napravili su show u drag klubu Blundell Supper u Liverpoolu.

Pogledaj i ovo Najluđa izdanja Leta 3 bilo je tu svega Od ispaljivanja čepova iz stražnjica, do puštanja golubova iz glomaznih spolovila: Prisjetite se najluđih trenutaka i izdanja grupe Let 3!

Naši predstavnici nastupili su kao specijalni gosti cabaret programa i s pjesmom "Mama ŠČ!" izazvali pravi delirij.

Dečki su nosili svoje eurovizijske kostime, ispod kojih ovaj put nisu imali bijele potkošulje i gaće, kao na Eurosongu, već prozirne kombinezone i tange.

No letovci ovaj put nisu bili u punom sastavu i nedostajao im je pjevač Zoran Prodanović Prlja, koji je ostao u hotelu čuvati glasnice za veliko finale.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Let 3 (@let_3)

Inače, otkako su naši predstavnici nastupili u prvom polufinalu Eurosonga i izborili prolazak u finale, Hrvatsku, ali i Europu zahvatila je ŠČ groznica, a članovi benda više ne mogu prošetati Liverpoolom bez zaustavljanja fanova.

Let 3 je naglo i skočio na kladionicama i trenutačno nam u finalu predviđaju 13. mjesto, a glavna favoritkinja za pobjedu i dalje je švedska predstavnica Loreen s pjesmom "Tattoo".

Podsjetimo, drugo polufinale Eurosonga održava se u četvrtak, 11. svibnja, a finale je zakazano za subotu, 13. svibnja.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Bozanić Let 3 s fanovima u Liverpoolu - 8 Let 3 Let 3 +25 Let 3 Celebrity Kardinal Josip Bozanić komentirao Eurosong i Let 3, evo što je poručio našim predstavnicima: "Svima koji žele..."

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Bubalo (Foto: Facebook) Let 3 - 1 Let 3 - 2 Let 3 +29 Let 3 kao Jadranka Kosor Zanimljivosti Splitski menadžer osvrnuo se na nastup Leta 3 i prolazak u finale Eurosonga: "Samo sramote Hrvatsku, pa i da su skinuli gaćice...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene