otkrio i svog favorita!

Splitski menadžer osvrnuo se na nastup Leta 3 i prolazak u finale Eurosonga: "Samo sramote Hrvatsku, pa i da su skinuli gaćice...''

Let 3 s fanovima u Liverpoolu - 8 Let 3 s fanovima u Liverpoolu - 8 Livio Andrijic / CROPIX 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Bubalo (Foto: Facebook) Let 3 - 1 Let 3 - 2 Let 3 Let 3 kao Jadranka Kosor Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 - 1 +23 Let 3 - 2 Galerija

Ivan Bubalo nije se libio prokometirati nastup Leta 3 na Euroviziji, a otkrio je i tko je njegov stopostotni favorit.

Dečki iz Leta 3 s pjesmom "Mama ŠČ!" u utorak navečer izborili su se za finale Eurosonga u Liverpoolu te dobili velik pljesak i mnoštvo podrške.

Pogledaj i ovo Let 3 ma ŠČ! Letovci rasturili u finalnom nastupu na Eurosongu, cijela dvorana s njima je pjevala već dobro poznati izraz!

Uz razne komentare i osvrte, i splitski menadžer Ivan Bubalo među onima je koji su odlučili prokomentirati njihov nastup, pa je tako za Dalmatinski portal odlučio javno reći svoje mišljenje o Letu 3 i njihovu nastupu u prvoj polufinalnoj večeri.

"Baš sam totalno razočaran Eurovizijom. Nametnuta su pravila što gore - to bolje. Siguran sam da smo poslali staru pjesmu ''Marija Magdalena'' u novoj obradi koja je izašla jučer u izvedbi Tončija Huljića i Doris Dragović, da bi pomela baš sve", tvrdi. 

No, u svoj toj negativi ipak je našao mjesta i za malo pozitivnije komentare. 

Bubalo je pohvalio scenografiju, koja je za njega bila u potpunosti svjetska, a smatra kako bi bilo puno bolje da su i pjesme bile takve.

Mogli smo zaključiti kako njegov ovogodišnji favorit na Eurosongu zasigurno nije Let 3, ali zato je otkrio da je njegova miljenica Loreen iz Švedske, koja je izvela pjesmu "Tattoo". 

"Mislim da bi mogla pobijediti, a odličan mi je i mladi finski reper Käärijä s pjesmom 'Cha Cha Cha' koju je izveo", kaže splitski menadžer.

O Letu 3 definitivno nije promijenio svoje mišljenje.

"Mogu biti najatraktivniji, pa i da su skinuli gaćice, ali mi koji imamo i pjesme i pjevače puno bolje nego većina na Euroviziji nismo to. Let 3 samo sramoti Hrvatsku. Mi jesmo mala država, ali mi imamo Huljiće, Gibonnija, Ninčevića, Tutića, Rusa i svaki od njih napiše bolju pjesmu nego 90 posto Eurovizije. Oni su obični politički projekt", objasnio je.

Osim Leta 3 u daljnje natjecanje prošli su i predstavnici Moldavije, Švicarske, Finske, Češke, Izraela, Portugala, Švedske, Srbije i Norveške. Veliko finale Eurosonga održat će se u subotu, 13. svibnja, a prije toga slijedi i druga polufinalna večer u četvrtak, 11. svibnja.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia - 1 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia - 2 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia - 3 +25 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia - 4 Celebrity Jedna od najljepših kraljica svijeta ponovno je posjetila Zagreb, a Sanja Musić Milanović nije se odvajala od nje!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov Let 3 Maja Šuput Maja Šuput - 1 +25 Maja Šuput - 5 Celebrity Pogledajte kako se Majin Bloom pripremao za navijanje na Eurosongu, oduševio je i dečke iz Leta 3!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene