najbolje prijateljice?

Jedna od najljepših kraljica svijeta ponovno je posjetila Zagreb, a Sanja Musić Milanović nije se odvajala od nje!

Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia Slavko Midzor/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia - 1 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia - 2 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia - 3 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia - 4 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia - 5 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia - 6 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia - 1 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia - 2 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia - 3 +19 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia - 4 Galerija

Sanja Musić Milanović i španjolska kraljica Letizia družile su se na samitu o prevenciji debljine u djece u Zagrebu.

U Zagrebu je održan samit supružnika europskih čelnika na temu prevencije debljine u djece u Europi koji su zajednički organizirali Ured predsjednika RH i Europski ured Svjetske zdravstvene organizacije.

Pogledaj i ovo Zoran Milanović Nikad ih ne viđamo Ovo su sinovi Zorana Milanovića, jednog je Hrvatska upoznala nakon skandala s ocjenama, a drugi cijelo vrijeme uspješno prolazi ispod radara

Samitu je prisustvovala i naša prva dama Sanja Musić Milanović, koja je za ovu prigodu odabrala elegantno ljubičasto odijelo. U Zagreb je ovim povodom stigla i jedna od najljepših kraljica svijeta, Letizia od Španjolske, a ona i Sanja nisu se odvajale jedne od druge te su čak izgledale i modno usklađeno jer je Letizia bila od glave do pete u plavom.

Sanja i Letizia zbližile su se prošle godine, prilikom njezine službene Hrvatskoj sa suprugom, kraljem Filpom IV. Tada su pino vremena provele zajedno, a naša prva dama je španjolskoj kraljici poklonila i okrugle zlatne naušnice, koje je odmah bila stavila na uši.

Sanja Musić Milanović inače je docentica na Katedri za medicinsku statistiku, epidemiologiju i medicinsku informatiku Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Predsjednik i njegova supruga upoznali su se još 1991. godine na jednom kućnom dočeku nove godine kod prijatelja, nakon čega su već za nekoliko tjedana i službeno postali par. Vjenčali su se 1994. godine, a danas su sretni roditelji dvojice sinova, Ante Jakova i Marka.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 +25 Let 3 Zanimljivosti Evo kakve su reakcije stranaca na prolazak Leta 3 u finale, a jedan komentar se ponavlja i ističe od drugih!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Anđa Marić Anđa Marić Anđa Marić Anđa Marić +24 Anđa Marić Celebrity Anđa Marić završila na hitnoj, pokazala groznu ozljedu stražnjice nakon nezgode: "Ovo je bilo u meni"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene