Top ili flop?

Svi su gledali u baš neobične čizme Ljupke Gojić Mikić, na prvu djeluju normalno, ali kad se bolje zagledate...

Ljupka Gojić Mikić - 3 Ljupka Gojić Mikić - 3 Matija Habljak/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ljupka Gojić Mikić - 2 Ljupka Gojić Mikić - 1 Čizme Ljupke Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić - 2 Ljupka Gojić Mikić - 1 Ljupka Gojić Mikić Jelena Rozga i Ljupka Gojić Mikić - 3 Ljupka Gojić Mikić - 1 Ljupka Gojić Mikić - 2 Ljupka Gojić Mikić - 3 +16 Ljupka Gojić Mikić - 5 Galerija

Naša poznata manekenka Ljupka Gojić Mikić ukrala je svu pozornost na jednom događanju na koje je stigla u neobičnim i vrlo skupim čizmama.

Naša slavna manekenka Ljupka Gojić Mikić bila je gost na jednom događanju u Meštrovićevom paviljonu, a za tu se prigodu posebno sredila.

Pogledaj i ovo In Magazin: Uskrs poznatih Hrvata - 2 Zajedništvo i ljubav U iščekivanju najvažnijeg krćanskog blagdana: Poznati Hrvati otkrivaju kako će provesti Uskrs!

Osim haljine koja je padala i imala prorez na lijevoj nozi te je izgledom vukla na tradicionalne japanske nošnje, Ljupka je nosila i neobične čizme.

Naime, čizme koje su sezale skoro do koljena ne bi bile toliko čudne da prsti na njima nisu bili otvoreni, točnije na tom su dijelu stopala izgledale kao japanke. Marka je Miu Miu, a čizme koštaju 1500 eura, što Ljupki nije stran pojam u svijetu mode.

Ljupkine čizme su top ili flop?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

A cijelom modnom kombinacijom koja odiše japanskim stilom u svakom smislu Ljupka je odala počast i državi u kojoj je živjela jedno vrijeme – Japanu. 

Ljupka je manekensku karijeru započela kao tinejdžerica i već se s 13 godina pojavila na naslovnici nizozemskog izdanja časopisa Elle. Nakon toga nosila je revije za neke od najvećih dizajnerskih kuća, poput Diora, Kenza i Alexandera McQueena, a bila je i zaštitno lice poznatih kozmetičkih bendova.

Za nogometaša Mihaela Mikića udala se 2006. godine, a par zajedno ima tri kćeri, Janu Siennu, Milu Amelie i Mari Dane. Ljupka je 2009. godine pokrenula i svoju modnu liniju "Jolie Petite", a svoju odjeću najčešće reklamira sama.

Živjeli su devet godina u Japanu jer je Mihael tamo igrao nogomet, a djeca su išla u školu. Vratili su se u Hrvatsku 2017. godine te se Ljupka odlučila na veliki poslovni izazov i otvorila slastičarnicu u svojem kvartu, na Knežiji, koja glasi kao jedna od najboljih slastičarnica u Hrvatskoj.

A vi nam u našoj anketi recite što mislite o Ljupkinim čizmama. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 3 Kate Middleton i princ William - 3 +25 Kate Middleton i princ William - 4 Zanimljivosti Urnebesna snimka slučajnog prolaznika pored Kate i Williama postala je viralni hit, ovo baš morate vidjeti!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Brook - 5 Kelly Brook - 4 Kelly Brook - 3 Kelly Brook - 1 +27 Kelly Brook - 2 Nekad i sad Proslavio ju je raskošan dekolte, a 25 godina kasnije obožavatelji je i dalje traže jednu stvar: "Drago mi je da ih žele vidjeti"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene