Bez trunke šminke

Jedna od naših najuspješnijih manekenki pohvalila se fotografijom iz mladih dana, jasno je zašto je i danas svjetski poznata!

Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić - 5 Ljupka Gojić Mikić - 3 Ljupka Gojić Mikić - 2 Ljupka Gojić Mikić - 1 Ljupka Gojić Mikić +10 Ljupka Gojić Mikić pokrenula akciju čišćenja Knežije - 1 Galerija

Ljupka Gojić Mikić podijelila je svoju fotografiju iz ranijih dana bez imalo šminke, a poznate Hrvatice nisu je prestale hvaliti.

Naša poznata manekenka Ljupka Gojić Mikić uvijek je bila jedan od najljepših modela Hrvatske. Uvijek ističe i svoju prirodnu ljepotu pa ju gotovo svaki put vidimo bez šminke makar se radilo i o najvećim eventima.

Pogledaj i ovo Ljupka Gojić Mikić - 3 Top ili flop? Svi su gledali u baš neobične čizme Ljupke Gojić Mikić, na prvu djeluju normalno, ali kad se bolje zagledate...

Da je oduvijek bila prava ljepotica dokazala je i novom fotografijom na svom Instagram profilu.

Ljupka je podijelila svoju fotografiju lica u mlađim danima, a bez imalo šminke, Gojić Mikić prodornim plavim očima gleda u objektiv fotoaparata.

Njene poznate Hrvatice nisu je mogle prestati hvaliti pa su joj se mnoge javile u komentarima.

''Krasotica i tada i sada i kad ćeš biti baka'', napisala joj je pjevačica Nina Badrić.

''Mila'', napisala joj je Lana Klingor Mihić, a javila se i Jelena Rozga uz dva srca u komentaru.

''Prekrasna bila i ostala. To se dobra duša ocrta na licu'', napisala joj je druga pratiteljica.

''To se zove ljepota'', ''Prirodna i predivna'', ''Lijepa kao slika'', ''Najljepša ikad'', glase drugi komplimenti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Ljupka je manekensku karijeru započela kao tinejdžerica i već se s 13 godina pojavila na naslovnici nizozemskog izdanja časopisa Elle. Nakon toga je nosila revije za neke od najvećih dizajnerskih kuća, poput Diora, Kenza i Alexandera McQueena, a bila je i zaštitno lice poznatih kozmetičkih bendova.

Za nogometaša Mihaela Mikića udala se 2006. godine, a par zajedno ima tri kćeri, Janu Siennu, Milu Amelie i Mari Dane. Ljupka je 2009. godine pokrenula i svoju modnu liniju "Jolie Petite", a svoju odjeću najčešće reklamira sama.

Živjeli su devet godina u Japanu jer je Mihael tamo igrao nogomet, a djeca su išla u školu. Vratili su se u Hrvatsku 2017. godine te se Ljupka odlučila na veliki poslovni izazov i otvorila slastičarnicu u svojem kvartu, na Knežiji, koja glasi kao jedna od najboljih slastičarnica u Hrvatskoj.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ljuba Stanković Ljuba Stanković - 9 Ljuba Stanković - 8 Ljuba Stanković - 7 +24 Ljuba Stanković - 6 Celebrity Sjećate se malog Ljube kojeg je proslavio hit sa Sevkom? Pogledajte kako sada izgleda ova mala zvijezda!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Floor Jansen - 1 Floor Jansen - 2 Floor Jansen - 3 Floor Jansen - 4 +11 Floor Jansen - 5 Celebrity Popularna pjevačica podijelila vijest koja je zabrinula njezine fanove: ''Želim gledati kćer kako raste...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene