Jednom model, uvijek model!

Ljupka Gojić Mikić navela je Rozgu i Ninu da joj se jave ispod ove fotke u badiću neobičnog izreza!

Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić pokrenula akciju čišćenja Knežije - 1 Ljupka Gojić Mikić pokrenula akciju čišćenja Knežije - 2 Ljupka Gojić Mikić pokrenula akciju čišćenja Knežije - 3 Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić - 3 Ljupka Gojić Mikić - 4 +13 Ljupka Gojić Mikić - 5 Galerija

Ljupka Gojić Mikić pokazala je svoju zgodnu figuru u jednodijelnom badiću i tako izazvala lavinu pozitivnih komentara pratitelja.

Jedna od naših najuspješnijih manekenki, Ljupka Gojić Mikić, pohvalila se svojom vitkom figurom u jednodijelnom crnom badiću.

Pogledaj i ovo Ljupka Gojić Mikić - 3 Top ili flop? Svi su gledali u baš neobične čizme Ljupke Gojić Mikić, na prvu djeluju normalno, ali kad se bolje zagledate...

Pozirala je na kamenjaru s osmijehom na licu, a bikini ima prorez koji je otkrio njezin trbuh. Čini se kako i Ljupka baš uživa u sunčanim danima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Pjevačica Nina Badrić javila joj se ispod objave i poručila joj: "Koja ljepotica", a objavu nije mogla preskočiti ni Jelena Rozga: "Jača od hashimota" napisala joj je u komentaru.

"Ljubomorna sam", "Wow", "Kakva sirena", "Mačka", "Kakav komad", "Koje tijelo", "Savršena", samo su neki od niza komplimenata koje su joj uputili njezini fanovi.

Nedavno je zasukala rukave i zajedno sa susjedima očistila svoj kvart na Knežiji, u kojem ima i jednu od najpopularnijih slastičarnica u cijeloj Hrvatskoj.

A za IN Magazin otvoreno je progovorila o tome.

''Krivo učimo djecu, stalno pričamo kako mi stariji moramo biti primjer. Mi smo ogledalo, a ništa konkretno ne poduzimamo. Ja sam isključivo zbog svoje djece i zbog tuđe htjela reagirati da ne odgojimo generaciju kojoj će biti normalno živjeti u smeću'', rekla je Ljupka.

''Ne želim da moja djeca hodaju po kvartu i da im postane pod normalno da je smeće posvuda i da se nešto što ih ja učim doma pokvari jer, kad izađu van iz stana, postat će normalno reći 'a, gle, svugdje je smeće, pa ću bacit i ja'. Hrpu klinaca sam vidjela po kvartu, a jednostavno stanu ispred kontejnera i koša i to je sve krcato. I oni jednostavno gledaju di će baciti, onda bace pa pokupe pa padne", dodala je.

Ova akcija završila je s punim vrećama smeća prikupljenog baš tamo gdje ga nikako ne bi smjelo biti, u parkovima u kojima prve uspomene stvaraju oni na kojima svijet ostaje.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić Ecija Ivušić Goran Belošević i Ecija Ivušić - 6 Goran Belošević i Ecija Ivušić - 7 +15 Goran Belošević i Ecija Ivušić - 4 Celebrity Ecija Ivušić objavila niz seksi fotografija koje nije javno odolio prokomentirati ni njezin poznati zaručnik

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov +8 Nenad Tatarinov i Maja Šuput Zanimljivosti Maja Šuput objavila fotku muža i sina pa ukazala na jedan šarmantan detalj na Nenadu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene