I Frano Ridjan ga provocira!

Maja Šuput objavila fotku muža i sina pa ukazala na jedan šarmantan detalj na Nenadu!

Nenad Tatarinov Nenad Tatarinov Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Nenad Tatarinov i Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov +2 Maja Šuput Tatarinov Galerija

Maja Šuput na svojem profilu na Instagramu objavila je zajedničku fotografiju supruga i sinčića Blooma, koji su se modno uskladili, pa se fino našalila na Nenadov račun.

Pjevačica i voditeljica Maja Šuput podijelila je zajedničku fotografiju supruga Nenada Tatarinova i njihova sinčića Blooma.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Ovo je neprocjenjivo" Šuput ispunila rođendansku želju Bloomu, evo koga je on to poželio upoznati uživo: "Možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva?"

Njih dvojica poziraju u istim kupaćim hlačicama i gledaju u more, a najviše je do izražaja ovaj put došla Nenadova kosa, na čiju je boju u šali ukazala i sama Maja:

"Fino nam je tatica posijedio".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Prvi u komentarima javio se voditelj emisije Supertalenta Frano Ridjan, koji je Majina supruga usporedio s nogometašem Fabriziom Ravanelliem.

"Tata i sin imaju isti kupaći, baš slatko", "Modno usklađeni", "Neno lijepo si posijedio", "Preslatki su", samo su neki od komentara pratitelja.

Obitelj je donedavno bila na otoku Pagu, a sada su odlučili uživati na otočiću Olibu. Par baš uživa u ljetu, a Maja dane odmora prelomi s brojnim nastupima. 

U posljednje vrijeme često objavljuje fotke u badićima, koje njezine pratitelje ostavljaju bez daha, ali i one malenog Blooma, čije se slatkoće nitko ne može nagledati. 

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Austin, Denise Austin Katie Austin, Denise Austin Katie Austin, Denise Austin Katie Austin - 4 +13 Katie Austin - 5 Zanimljivosti Možete li vjerovati da su ovo majka i kći? Jedna ima 65, druga 29 godina, a na prvu je teško pogoditi tko je tko!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mina Joksimović - 10 Mina Joksimović - 4 Mina Joksimović - 3 Mina Joksimović - 2 +10 Mina Joksimović - 5 Celebrity Kći pjevača koji je omiljen u regiji odmara se u Hrvatskoj i hvali se raskošnim atributima u tijesnim badićima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene