''Napokon...''

Ecija Ivušić objavila niz seksi fotografija koje nije javno odolio prokomentirati ni njezin poznati zaručnik

Ecija Ivušić Ecija Ivušić Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić Ecija Ivušić Goran Belošević i Ecija Ivušić - 6 Goran Belošević i Ecija Ivušić - 7 Goran Belošević i Ecija Ivušić - 4 Goran Belošević i Ecija Ivušić - 5 Goran Belošević i Ecija Ivušić - 3 Goran Belošević i Ecija Ivušić - 2 Goran Belošević i Ecija Ivušić - 1 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 1 +9 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 2 Galerija

Ecija Ivušić pokazala je svoju ženstvenu figuru u neobičnom tigrastom badiću i tako razveselila svoje fanove.

Voditeljica Ecija Ivušić ugodno je iznenadila svoje pratitelje novom objavom na kojoj pozira u bikiniju.

Pogledaj i ovo Ecija Belošević - 1 Super slatko! Ecija pokazala kako izgleda najdraža prostorija koju je ikad uređivala: "Ovo je priča kako je Goran izgubio teretanu!"

Pozirala je u neobičnom kupaćem kostimu na vezanje koji je unakrasno spajao vezicama gornji i donji dio. U njemu je posebno istaknula svoju vitku građu, ali i pokazala da joj sve lijepo pristaje.

"I napokon. Sol na meni", napisala je Ecija u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic)

U komentarima joj se javila glumica Bojana Gregorić-Vejzović koja joj je uputila emotikon smajlića sa zaljubljenim očima i goruću vatricu, dok joj je pjevačica Nives Celzijus poručila: "Ljepota moja".

Našao se tu i komentar njezinog budućeg supruga Gorana Beloševića koji joj je napisao: "Šumska vila".

"Savršena", "Bebo", "Zgodnoćo", "Magična", "Goriš", "Morska sirena", "Savršenstvo bez mane", pisali su joj pratitelji.

Ecija često objavljuje izazovne fotografije zbog kojih svaki puta dobije lavinu komplimenata od svojih fanova. 

Ecija se u studenom prošle godine zaručila u Italiji s bubnjarem benda Pravila igre nakon samo šest mjeseci veze, a za IN Magazin su otkrili kako se planiraju vjenčati početkom rujna:

"Praktički je onako 90 posto sve spremno. Bilo je malo neke stvari u zadnji tren, ali to je zbog distance jer mi smo cijeli život u Zagrebu i Ecija isto, a vjenčanje je na Korčuli, pa je to malo otežalo neke stvari oko priprema. Bili smo krajem petog mjeseca na Korčuli i definirali još neke stvari koje su visile u zraku. Ali eto bliži se taj dan i bit će prekrasno", otkrio je Goran.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov +8 Nenad Tatarinov i Maja Šuput Zanimljivosti Maja Šuput objavila fotku muža i sina pa ukazala na jedan šarmantan detalj na Nenadu!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Austin, Denise Austin Katie Austin, Denise Austin Katie Austin, Denise Austin Katie Austin - 4 +13 Katie Austin - 5 Zanimljivosti Možete li vjerovati da su ovo majka i kći? Jedna ima 65, druga 29 godina, a na prvu je teško pogoditi tko je tko!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene