Pomalo odrasta

Sjećate se malog Ljube kojeg je proslavio hit sa Sevkom? Pogledajte kako sada izgleda ova mala zvijezda!

Ljuba Stanković Ljuba Stanković Screenshot 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ljuba Stanković Ljuba Stanković - 9 Ljuba Stanković - 8 Ljuba Stanković - 7 Ljuba Stanković - 6 Ljuba Stanković - 5 Ljuba Stanković - 4 Ljuba Stanković - 3 Ljuba Stanković - 2 Ljuba Stanković - 1 +18 Ljuba Stanković - 16 Galerija

Ljuba Stanković osvojio je srca publike na pjevačkom natjecanju za djecu, a nakon toga svi su mu previđali uspješnu karijeru što je prepoznala i naša pjevačica Severina.

Maleni Ljuba Stanković prije šest je godina osvojio srca publike u ''Pinkovim zvezdicama'', pjevačkom natjecanju za djecu gdje je svojim glasom, ali i stasom oduševio žiri.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Za vrijeme showa svi su mu predviđali sjajnu i uspješnu karijeru, a Ljuba se nakon emisije dugo provlačio kroz medije te bio zvijezda raznih emisija.

Njegov pjevački talent prepoznala je i naša pjevačica Severina koja je s njim snimila i duet ''Tutorial''.

Nakon samog natjecanja gostovao je u mnogim emisijama i imao šansu pjevati s puno regionalnih glazbenika, a od natjecanja 2018. podosta se promijenio.

Ljuba sad ima dužu kosu, a dobio je i koju kilu pa je sada pravi 9-godišnji dječak.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ljubomir Ljuba Stankovic (@ljubomirstankovic_official)

Mališan se ne pojavljuje često u javnosti, a prije tri godine za Blic je rekao da ga na ulici svi zaustavljaju i govore mu da je pobjednik.

 ''Svuda me zaustavljaju ljudi, grle i ljube i govore mi da sam pobjednik. Drago mi je što me vole, ali ja volim najviše da pjevam, bez obzira na to tko ima najviše obožavatelja. Svi finalisti s kojima sam se natjecao su moji prijatelji i jakoo mi je žao što je natjecanje završilo i što više nećemo imati probe. Tužan sam jako", rekao je Ljuba.

Veliku pjevačku karijeru ipak dalje nije nastavio pa ponekad nastupa u stranim državama, ali mališan se i dalje ne može odvojiti od kamera pa je navodno snimio i jednu reklamu za indijsku televiziju.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Sahar Tabar Sahar Tabar Sahar Tabar - 6 Sahar Tabar - 3 +10 Sahar Tabar - 2 Zanimljivosti Iranska "zombi Angelina Jolie" pokazala kako stvarno izgleda, evo o čemu je ovdje zapravo riječ!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić +21 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari pokazala kako izgleda bez trunke šminke pa zadivila sve redom: "Prekrasna, trebaš češće ovako"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene