Čudo od djeteta

Sjećate se malog Ljube koji je osvojio regiju poslije hita koji je pjevao sa Severinom? Zbog svog talenta sve je oduševio!

Ljuba Stanković i Severina Ljuba Stanković i Severina Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ljuba Stanković i Severina Ljuba Stanković - 2 Ljuba Stanković - 7 Ljuba Stanković - 5 Ljuba Stanković - 10 Ljuba Stanković - 4 Ljuba Stanković - 9 Ljuba Stanković - 6 Ljuba Stanković - 2 Ljuba Stanković - 3 +18 Ljuba Stanković - 1 Galerija

Maleni Ljuba Stanković porastao je od zadnjeg susreta s našom pjevačicom Severinom s kojom je snimio i pjesmu!

Ljubomir Ljuba Stanković dječak je koji je svoju popularnost stekao u natjecateljskom showu ''Pinkove zvjezdice'', a ubrzo nakon toga pjesmu je snimio i s mega popularnom Severinom.

Pogledaj i ovo Severina - 3 "Izgleda bolje nego ja s 33!" Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

Njihov duet ''Tutorial'' skupio je preko 46 milijuna pregleda, a ovom neodoljivom djetetu nitko se nije mogao prestati diviti na posebnom glasu.

Nakon samog natjecanja gostovao je u mnogim emisijama i imao šansu pjevati s puno regionalnih glazbenika, a od natjecanja 2018. podosta se promijenio.

Ljuba sad ima dužu kosu, a dobio je i koju kilu pa je sada pravi 9-godišnji dječak.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ljubomir Ljuba Stankovic (@ljubomirstankovic_official)

Mališan se ne pojavljuje često u javnosti, a prije tri godine za Blic je rekao da ga na ulici svi zaustavljaju i govore mu da je pobjednik.

 

''Svuda me zaustavljaju ljudi, grle i ljube i govore mi da sam pobjednik. Drago mi je što me vole, ali ja volim najviše da pjevam, bez obzira na to tko ima najviše obožavatelja. Svi finalisti s kojima sam se natjecao su moji prijatelji i jakoo mi je žao što je natjecanje završilo i što više nećemo imati probe. Tužan sam jako", rekao je Ljuba.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bregović - 3 Goran Bregović - 4 Goran Bregović - 3 Goran Bregović - 2 +9 Goran Bregović - 1 Celebrity Goran Bregović u braku je skoro 30 godina, ali sa suprugom se rijetko pojavljuje u javnosti, evo kako izgleda Dženana!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Đurić Konstrakta ispraćena u Torino - 1 Konstrakta ispraćena u Torino - 3 Konstrakta ispraćena u Torino - 4 +5 Konstrakta ispraćena u Torino - 6 Celebrity Bio je njezin asistent na fakultetu, a sada su u sretnome braku s dvoje djece! Tko je Konstraktin suprug?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene