Bizarno!

Iranska "zombi Angelina Jolie" pokazala kako stvarno izgleda, evo o čemu je ovdje zapravo riječ!

Sahar Tabar Sahar Tabar Sahar Tabar/Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Sahar Tabar Sahar Tabar Sahar Tabar - 6 Sahar Tabar - 3 Sahar Tabar - 2 Sahar Tabar - 1 Sahar Tabar (Foto: Instagram) Sahar Tabar (Foto: Instagram) Sahar Tabar (Foto: Instagram) Sahar Tabar (Foto: Instagram) +4 Sahar Tabar (Foto: Instagram) Galerija

Iranska "zombi Angelina Jolie" iliti Sahar Tabar pokazala je kako stvarno izgleda nakon što se proslavila zastrašujućim fotografijama koje je objavljivala na društvenim mrežama.

Iranska zombi dvojnica Angelina Jolie koja je poznata po objavljivanju poprilično sablasnih slika na svojem profilu na Instagramu, konačno je otkrila svoje pravo lice, i to na iranskoj televiziji prilikom izlaska iz tamošnjeg zatvora.

21-godišnja Sahar Tabar tako je pokazala da zapravo nimalo ne nalikuje na svoj zombi alter ego zahvaljujući kojem se proslavila. Mnogi su vjerovali da se podvrgnula estetskim operacijama kako bi postigla takav izgled, no čini se kako je sve rezultat dobre šminke i filtera.

Prema pisanju Iranske novinske agencije, Sahar, čije je pravo ime Fatemeh Khishvand, bila je zatvorena zbog opscenosti i vrijeđanja hidžaba, a uhićena je u listopadu 2019. godine zbog korupcije i blasfemije te je osuđena na deset godina zatvora. No, nedavno je puštena nakon što je odslužila samo 14 mjeseci, kako je izvijestila aktivistica Masih Alinejad.

"Ono što ste vidjeli na Instagramu bili su računalni efekti koje sam koristila za stvaranje slike", izjavila je za Lad Bible.

"Sahar Tabar ima samo 19 godina. Njezina ju je šala dovela u zatvor. Njezina majka svaki dan plače kako bi oslobodila svoju nevinu kćer. Draga Angelina Jolie! Trebamo tvoj glas ovdje. Pomozi nam", objavila je Masih još 2020. godine na društvenim mrežama.

Sahar je u međuvremenu bila zaražena koronavirusom, a iz Centra za ljudska prava u Iranu sa sjedištem u SAD-u rekli su da joj je sudac u zemlji odbio odobriti jamčevinu unatoč činjenici da je koronavirus u to vrijeme bio raširen u zatvorima u zemlji.

Masih je tada pozvala holivudsku glumicu Angelinu Jolie, s kojom su Sahar uspoređivali, da podnese peticiju za oslobađanje, dodajući da Islamska Republika ima povijest mučenja žena.

Sahar je postala fenomen u prosincu 2017. godine., a zbog navodnih brojnih operacija i specifičnog make-upa mediji su je prozvali Angelinom Jolie u zombi izdanju. Prenosili su da je bila opsjednuta glumicom te da se podvrgnula silnim operacijama kako bi joj bila što sličnija. Pojavila se i informacija da je prošla više od 50 kirurških korekcija, a Sahar je ubrzo dobila još jedan epitet - onaj najružnije operirane djevojke na svijetu. Međutim, sada se pokazalo kako je očito samo vrlo vješta sa šminkom i filterima koje je koristila za uređivanje svojih fotografija kojima je zgrozila sve.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica - 3 Alka Vuica - 2 Alka Vuica - 4 Alka Vuica (Foto: Instagram) +11 Alka Vuica i Siniša Vuco Celebrity Kakve noge! Alka Vuica u opasno kratkoj haljini potvrdila da su godine za nju samo broj!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Afrika Sandra Afrika - 5 Sandra Afrika - 3 Sandra Afrika - 4 +19 Sandra Afrika - 6 Celebrity Atraktivna turbofolk-zvijezda usred emisije pokazala rezultat operacije grudi: ''Malo sam ih povećala i osvježila se''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene