ovo bi moglo biti dobro!

Objavljen je redoslijed nastupa u finalu Eurosonga, evo kada će Let 3 izaći na pozornicu: "Hrvatska sada ima šanse za pobjedu!"

Let 3 - 1 Let 3 - 1 Livio Andrijic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Let 3 - 1 Let 3 - 2 Let 3 - 3 Let 3 - 4 Let 3 slavi prolazak u finale - 1 Let 3 slavi prolazak u finale - 2 Let 3 slavi prolazak u finale - 3 Let 3 Let 3 +19 Let 3 Galerija

Na službenim profilima društvenih mreža Eurosonga objavljen je redoslijed nastupa u finalu tog natjecanja.

Nakon što su odabrani svi finalisti ovogodišnjeg Eurosonga, objavljen je i redoslijed njihovih nastupa u finalu.

Pogledaj i ovo Let 3 Ljudi ih obožavaju! Let 3 ima velike šanse za pobjedu: Na službenom YouTube profilu Eurosonga skupili su najviše pregleda od polufinala!

Naši predstavnici, grupa Let 3 s pjesmom "Mama ŠČ!", u finalu će nastupiti 25. po redu, odnosno predzadnji.

Fanovi Eurovizije već godinama ističu kako rezultatski uvijek bolje prolaze pjesme koje nastupaju među zadnjima, pa bi našim letovcima to moglo ići u prilog, a takve su i reakcije na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eurovision Song Contest (@eurovision)

"Počinjem misliti da Hrvatska sada ima šanse za pobjedu", "Hrvatska je 100 posto pobjednica publike", "Zanimljivo je da su Hrvatsku stavili na 25. mjesto", "Najest će se bodova Hrvati", "Hrvatska će pobijediti", pisali su zadovoljni obožavatelji uz hešteg "glasajte za 25".

Prije nas nastupaju slovenski predstavnici, grupa Joker Out s pjesmom "Carpe Diem", a posljednja će nastupiti predstavnica Velike Britanije Mae Muller s pjesmom "I Wrote a Song".

Podsjetimo, Hrvatska je prolazak u finale Eurosonga izborila u prvom polufinalu, a letovci su prozvani kao prvi finalisti. Njihov polufinalni nastup na službenom kanalu na YouTubeu dosad je pregledan više od 2,6 milijuna puta i još je najgledaniji u konkurenciji.

Let 3 i pjesma "Mama ŠČ!" naglo su skočili i na kladionicama, koje Hrvatskoj trenutačno u finalu predviđaju 13. mjesto, dok je najveća favoritkinja za pobjedu predstavnica Švedske Loreen s pjesmom "Tatttoo".

No, ništa još nije konačno i sve je moguće, pa nemojte propustiti navijati za naše predstavnike u finalu Eurosonga u subotu, 13. svibnja.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Blanka Blanka Blanka +6 Blanka Celebrity Pogledajte trenutak kada je haljina atraktivne Poljakinje postala puno kraća, za ovo je dobila ovacije publike!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll i Maluma +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Knoll izbacila nikad bujniju pozadinu u prvi plan: ''Ovo nije za maloljetnike, fotografija me ostavila bez teksta!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene