Ma tko bi rekao?!

Raskošna Slavonka pokazala kako i običnu fotografiju u ručniku napraviti itekako zanimljivom, a usput je otkrila i jedan zanimljiv detalj o sebi!

Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 2 Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier Claudia Rivier +9 Claudia Rivier Galerija

Claudia Rivier objavila je novu, golišavu fotografiju, a u opisu je otkrila nešto vrlo zanimljivo o sebi.

Slavonka Claudia Rivier pozirala je u ručniku i tako svu pažnju usmjerila na svoje bujne grudi po kojima je već svima jako dobro poznata. 

Pogledaj i ovo Claudia Rivier - 1 ''Ovako ja to...'' Bujna Slavonka pokazala je da vješto vlada kulinarskim vještinama, ali u fokusu njene fotke ipak je bilo nešto drugo

Još jedna stvar privukla je pažnju - pokazala je pratiteljima kako farba svoj izrast, a potom u opisu otkrila koja je njezina prirodna boja. 

"Prirodna plavuša koja kosu farba u crno", otkrila je Claudia i tako zaintigirala svoje pratitelje koji su mislili da je ona prirodna crnka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Rivier (@claudiarivier)

Na Instagramu je prati preko milijun pratitelja koje Rivier svakodnevno oduševljava svojim eksplicitnim fotografijama. 

Zbog svojih nevjerojatno bujnih grudi, za koje tvrdi da su prirodne, stekla je svjetsku popularnost.

"Ni u milijun godina ne bih pomislila da će mi grudi ovoliko narasti. Nikada nisam bila ni na kakvoj operaciji niti sam radila ikakve korekcije na grudima, a nisam koristila ni suplemente ili bilo što drugo što danas postoji na tržištu. Ovo je jednostavno bila genetika, i to čak ne direktna od mojih roditelja, već od njihovih... I dodatnih 30 kilograma", napisala je Claudia na svojem profilu na Instagramu uz fotografiju na kojoj je pokazala kako je izgledala kao tinejdžerica.

Za naš portal otkrila je kako ljudi reagiraju kada je sretnu uživo.

"Reakcije su različite, žene se uglavnom zgražaju, a muškarci se udaraju laktovima", kazala je, ali je istaknula i da se ne može sjetiti da je imala neugodnih situacija.

Mlada Slavonka nametnula se i kao jedna od najseksi navijačica Hrvatske tijekom Svjetskog prvenstva u Katru.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 +26 Jelena Karleuša - 5 Celebrity Karleuša šokirala ''golim'' outfitom za party u Beogradu, a posebno je zbunjivao pogled na njezina stopala!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Donna D'Errico - 8 Donna D'Errico - 6 Donna D'Errico - 5 Donna D'Errico - 3 +20 Donna D'Errico - 4 Celebrity Paparazzo fotke razotkrile zvijezdu ''Spasilačke službe'': U stvarnosti izgleda potpuno drugačije nego na Instagramu!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene