"Kad uskoro krene paljba!"

Sonja Kovač servirala dekolte u tijesnom korzetu, a otkrila je i koji je to luksuzni sport počela trenirati!

Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač +19 Sonja Kovač Galerija

Sonja Kovač pokazala je dekolte u tijesnom korzetu, a otkrila je i što joj to ovih dana okupira pažnju i slobodno vrijeme.

Jedna od naših najuspješnijih influencerica Sonja Kovač pohvalila se na svom profilu na Instagramu sportom kojim se počela baviti, ali ta je novost pala u drugi plan pokraj dekoltea koji je servirala u tijesnom korzetu.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač "najbolje tek dolazi" Sonja Kovač nizom fotografija obilježila važan datum u životu: "Nakon 12 godina čeka nas najdivnije putovanje..."

"Ovaj tjedan je proletio, ništa nisam stigla ni postati jer učim igrati golf, ali glavno kako nemam ni jedne prave fotke s golfa! Još! (zadnja mutna izvađena iz videa). Kad uskoro krene paljba s golf outfitima! Do tada ovi neobjavljeni ovotjedni! Kakav je vama plan za vikend?", napisala je Sonja uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Jako lijepa cura", "Slatka si, znaš to?", "Bravo, ljepotice moja, samo uživaj", "Prva slika mi se naročito sviđa", "Kakva ljepotica", "Top tijelo", "Prezgodna", "Premila i prelijepa mlada dušica, prava princeza", pohvalili su je obožavatelji u komentarima.

Sonja u posljednje vrijeme redovito privlači pažnju svojim modnim izdanjima na zagrebačkoj špici, a zbog toga je i omiljeno lice mnogih fotografa. 

Kao glumica proslavila se u seriji "Zauvijek susjedi", a otkako se ostvarila kao influencerica, živi život kao iz bajke. Putuje svijetom, pozivana je na prestižne modne događaje, dizajneri joj poklanjaju odjeću, a vodeći svjetski brendovi kozmetike obasipaju je poklonima.

S njom je često i njezin zaručnik Goran Mandić, koji ju je zaprosio prošle godine na Maldivima na desetu godišnjicu njihove veze i kojeg je dugo skrivala od javnosti.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna - 1 Rihanna - 4 Rihanna - 3 Rihanna - 2 +26 Rihanna - 5 Celebrity Rihanna samo u tangicama pokazala poveći trudnički trbuh, a bujne i gole grudi pokušala je domišljato sakriti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 2 +25 Maja Šuput - 5 Celebrity Šuput se pohvalila Bloomovim korakom u svijet odraslih, ali ipak je nešto priznala: "Nemam pojma kako se to radi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene