"Savjeti dobrodošli!"

Šuput se pohvalila Bloomovim korakom u svijet odraslih, ali ipak je nešto priznala: "Nemam pojma kako se to radi"

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 5 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 6 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 4 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 +19 Maja Šuput - 5 Galerija

Maja Šuput je putem društvenih mreža zatražila savjet za odvikavanje Blooma s pelena, a pritom je objavila i njegove preslatke fotografije koje su sve rastopile.

Maja Šuput ponosna je na svaki korak svog sina Blooma, a sada je na svom profilu na Instagramu podijelila i veliku novost iz njegova života, a nisu izostale ni njegove preslatke fotografije koje su sve rastopile.

Pogledaj i ovo Maja Šuput vidimo duplo! Maleni Bloom sve je sličniji mami Maji, sada imaju čak i jednake frizure: "Copy-paste!"

"Ne, ne, ne idemo opet na put iako vidim da naš putnik od jutra nosi svoj mali kofer, ne znajući da zapravo nosi svoju novu kahlicu. Da da, ovaj preslatki pingvin, naša je nada za odvikavanje s pelena i korak u život odraslih. Btw savjeti dobrodošli jer nemam pojma kako se to radi", napisala je Maja uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

A u komentarima su se brzo nanizale brojne poruke sa savjetima.

"Vrlo jednostavno; skineš pelenu i ne vraćaš je više nikad. Strpljen-spašen, potraje nekada i tjednima", "Nema savjeta, bez forsiranja. Pratiti dijete", "Mi smo ga odvikli tako što mu je baka rekla da će dobiti novce ako se pokaka i popiški u wc i tako je krenulo. Kad je obavio nuždu morali smo ići po novce", dio je preporuka koje je dobila.

Maja je s Bloomom i suprugom Nenadom Tatarinovom nedavno bila na Ibizi, gdje je maleni bio glavna atrakcija, a supružnii su tamo proslavili i svoju četvrtu godišnjicu braka.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna - 1 Rihanna - 4 Rihanna - 3 Rihanna - 2 +28 Rihanna - 5 Celebrity Rihanna samo u tangicama pokazala poveći trudnički trbuh, a bujne i gole grudi pokušala je domišljato sakriti!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Frederique Bel - 12 Frederique Bel - 3 Frederique Bel - 11 Frederique Bel - 10 +7 Frederique Bel - 9 Zanimljivosti Zbog jednog nezgodnog pokreta u ovoj haljini završila je u svim medijima, a fotografi su uhvatili i ono što nikako nisu trebali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene