Pa, jao!

Zbog jednog nezgodnog pokreta u ovoj haljini završila je u svim medijima, a fotografi su uhvatili i ono što nikako nisu trebali

Frederique Bel - 7 Frederique Bel - 7 Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Frederique Bel - 12 Frederique Bel - 3 Frederique Bel - 11 Frederique Bel - 10 Frederique Bel - 9 Frederique Bel - 8 Frederique Bel - 7 Frederique Bel - 6 Frederique Bel - 5 Frederique Bel - 4 +1 Frederique Bel - 2 Galerija

Filmski festival u Cannesu svakodnevno na crveni tepih izvuče razne modne kombinacije, a mnoge od njih i ne ispadnu onako kako su to zvijezde zamislile, pa završe na listi flop outfita. Jednoj glumici njezin je outfit itekako stvorio probleme.

Sve oči ovih su dana uprte u zvijezde koje su stigle na filmski festival u Cannesu, a jednoj francuskoj glumici njezina je odjevna kombinacija itekako stvorila probleme.

Pogledaj i ovo Izabel Goulart To ne nosi bilo tko Svi su gledali u haljinu umirovljene ljepotice, neobični prorezi s prednje strane pali su u drugi plan kada se okrenula!

Frederique Bel na premijeru filma ''Indiana Jones i brojčanik sudbine'' stigla je u prozirnoj haljini, a najintimnije dijelove trebali su sakriti zlatno-srebrni ukrasi.

Međutim, svoj zadatak nisu obavili, a samo jedan pogrešan pokret glumici je otkrio međunožje. Taj su trenutak fotografi odmah uhvatili.

Na njezin outfit nisu ostali ravnodušni ni korisnici raznih društvenih mreža, a mnogi su to pojavljivanje prozvali neukusnim.

''Tko god je to dizajnirao, nije dobro razmislio'', ''Užas, jadna Frederique'', ''Ovo izgleda tako loše, imam traume'', pisali su.

Nezgodne fotografije možete pogledati u našoj galeriji, a vi nam u našoj anketi recite što mislite o tom izdanju za crveni tepih.

Što vi mislite o ovoj haljini?

  • Hrabro i drugačije
  • Neukusno i neprimjereno

Ukupno glasova:

Inače, Frederique Bel francuska je glumica i model, a neki od filmova u kojima je glumila su ''Ta luda vjenčanja'', ''La minute Blonde'', ''Serial'' i tako dalje.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima - 1 Adriana Lima - 2 Adriana Lima - 3 Adriana Lima - 4 +15 Adriana Lima - 5 Celebrity Velika transformacija ljepotice koja je harala modnim pistama mnoge je ostavila u šoku, njezino drugačije lice ostavlja upitnike iznad glave

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox - 1 Megan Fox - 2 Megan Fox - 3 Megan Fox - 4 +31 Megan Fox - 5 Celebrity Bujni dekolte koji je bilo nemoguće izbjeći: Trebaju li ovakve odjevne kombinacije glumici koja je nekad očaravala ljepotom?

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene