O čemu je tu riječ?

Velika transformacija ljepotice koja je harala modnim pistama mnoge je ostavila u šoku, njezino drugačije lice ostavlja upitnike iznad glave

Adriana Lima - 2 Adriana Lima - 2 Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima - 1 Adriana Lima - 2 Adriana Lima - 3 Adriana Lima - 4 Adriana Lima - 5 Adriana Lima - 3 Adriana Lima - 4 Adriana Lima - 1 Adriana Lima - 2 Adriana Lima - 4 +9 Adriana Lima - 2 Galerija

Adriana Lima bila je jedna od glavnih zvijezda na premijeri filma ''Indiana Jones i brojčanik sudbine'' u Cannesu, a elegantna crna haljina pratila je njezinu figuru.

Manekenka Adriana Lima bila je jedna od glavnih zvijezda na premijeri filma ''Indiana Jones i brojčanik sudbine'' na filmskom festivalu u Cannesu.

Pogledaj i ovo Justine Triet cannes 2023 Završio najprestižniji filmski festival: Zlatnu palmu osvojio je film "Anatomija pada", a evo tko su ostali dobitnici!

Brazilska ljepotica za crveni je tepih odjenula crnu haljinu koja je pratila njezinu figuru, a svu je pozornost na haljini ukrala i velika žuta mašna koja je prekrivala Adrianina leđa i sezala do poda.

Inače, bivši model Victoria's Secreta pod velikim je svjetlom reflektora zbog vjerojatnog povratka na modne piste tog brenda za donje rublje.

Naime, Victoria's Secret najavio je veliki povratak modne revije, a pistom će navodno ponovno prošetati i Adriana koja je svoju posljednju odradila 2018. godine i emotivno se oprostila od brenda kojem je bila i zaštitni znak.

Adriana se proslavila kao Viktorijina anđelica, a revije poznatog brenda donjeg rublja otvarala je u pet navrata, 2003., 2007., 2008., 2010. i 2012. godine.

Usto je surađivala i s nekim najpoznatijim modnim imenima, poput Giorgia Armanija, Vere Wang, Louisa Vuittona, Prade, Christiana Diora i Anne Sui.

Mnoge zanima kako će njezin povratak na modne piste izgledati i zbog toga što je manekenka prošle godine rodila svoje treće dijete, sina Cyana Limu Lemmersa, kojeg je dobila s dečkom Andreom Lemmersom. Adriani je to treće dijete, već ima dvije kćeri - 12-godišnju Valentinu i 9-godišnju Siennu, koje je dobila s bivšim suprugom, srpskim košarkašem Markom Jarićem.

''To je sada prijelazno razdoblje jer sam rodila bebu. Dakle, upravo ste stvorili život, to je veliki blagoslov. Svako tijelo ima drugačiju reakciju tijekom trudnoće i nakon trudnoće. Moram trenirati svaki dan, vježbati prihvaćanje svaki dan, a ja se borim svaki dan'', rekla je Adriana te priznala da je tu i tamo nesigurna u sebe, ali da se svakog dana podsjeća da je i ona samo čovjek.

''Učim nove stvari, s godinama vaše tijelo drugačije reagira, ali u redu je, učim'', zaključila je Adriana.

No ako stavimo po strani višak kilograma, mnogi su primijetili i drugačije crte lica, pa se pitaju je li se podvrgnula nekom estetskom zahvatu. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Depp Johnny Depp - 3 Johnny Depp - 1 Johnny Depp - 2 +25 Johnny Depp - 4 Zanimljivosti Je li moguće da zubi Johnnyja Deppa ovako izgledaju? Glumac sve ostavio u šoku i nevjerici kad se nasmijao!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Baus, Dino Goleš i Vlado Boban Valentina Baus, Dino Goleš i Vlado Boban Valentina Baus, Dino Goleš i Vlado Boban Valentina Baus i Dino Goleš - 2 +4 Valentina Baus Celebrity Pogledajte snimku urnebesnog trenutka iz Dnevnika Nove TV koji je nekima možda promaknuo: "Našao malo vremena za razgibavanje!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene